Два месеца след като излезе от затвора, 40-г. Георги Трушев

...
Два месеца след като излезе от затвора, 40-г. Георги Трушев
Коментари Харесай

Пиян рецидивист нападна бременна жена, спукаха го от бой

Два месеца откакто излезе от пандиза, 40-г. Георги Трушев от село Ресилово, община Сапарева баня, е нападнал млада бременна жена в Дупница. Двама другари на дамата го спукали от пердах и е настанен в Окръжна болница в София със строшен череп.

Грозната сцена се разиграла в събота към 22 часа на кръговото при Рампата в Дупница. Г. Трушев бил пийнал и нападнал младата жена, която излязла от хранителен магазин и си тръгнала за у дома. Бившият пандизчия я атакувал с нецензурни изрази и протегнал ръка да я удари. Изплашената жена се обадила по телефона на нейни близки от Дупница и Сапарева баня и се оплакала, че е притеснявана от пийнал мъж. Двамата мъже пристигнали за минути на място и смлели от пердах Трушев, написа struma.bg.

Той е с тежка черепно-мозъчна контузия и голям брой счупвания по тялото. На мястото на случая пристигнали криминалисти и екип на Спешен център в Дупница след подаден сигнал на тел. 112. Двамата мъже, които са пребили Трушев, са арестувани за 24 часа. Срещу тях е формирано досъдебно произвеждане за междинна телесна щета.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР