Два дни, след като беше освободен от похитителите, Адриан Златков

...
Два дни, след като беше освободен от похитителите, Адриан Златков
Коментари Харесай

Бащата на отвлечения Адриан Златков: Отслабнал е с 6-7 килограма, все още е в шок

Два дни, откакто беше освободен от похитителите, Адриан Златков продължава да е объркан. Това описа в изявление за Нова телевизия татко му - предприемачът Тони Златков.

Адриан Златков беше похитен в края на август и освободен след 12 дни в плен, откакто за него е бил заплатен откуп.

Семейство Златкови разделят живота си на две. Преди и след похищението на сина им. Шокът за Адриан е огромен и мъчно ще заличи 12-те дни в плен, показа татко му.

Стресиран и объркан е към момента. Няма по какъв начин да не е изплашен, всеки човек би се уплашил в такава обстановка. Прегърнахме се за първи като се видяхме. Много неща изказахме. Всички бяхме щастливи, че се виждаме, сподели бащата.

Похитителите са изоставили Адриан някъде по пътя за Самоков, малко след Кокаляне. Mладият мъж не е видял лицата им. Не е видял и мястото, където е държан в плен.

Освен самото похищение, са се държали добре. Хранен е и не са го стресирали в допълнение, което също е доста значимо за неговото положение. Отслабнал е с 6-7 кг, съобщи татко му.

Обмислят срещи с психолог и се настройват за живот под защита. Отвличането е неразрешена тематика в дома им, изключително пред сина им.

Ще мине медицински прегледи. Тези първи дни най-важно е всички ние да се възстановим от целия потрес и стрес. Ще създадем курбан, добави бащата.

Пред дома на Адриан в Герман към този момент непрекъснато има защита.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР