Дупничанинът Димитър Димитров-Малката Бахама се радва на свободата си. Той

...
Дупничанинът Димитър Димитров-Малката Бахама се радва на свободата си. Той
Коментари Харесай

Бахамата -младши излезе на свобода срещу 10 000 лв. гаранция

Дупничанинът Димитър Димитров-Малката Бахама се радва на свободата си. Той излезе от домашния арест,срещу 10 000 лева,. с решение на Районен съд – Благоевград, който промени мярката му за неотклонение. Мотивите за решението на магистратите е влошено здравословно положение,вследствие на траялата с месеци изолираност. Димитров е имал под паника офанзиви още преди да бъде арестуван,заедно с родителите си Васил и Лидия, и се е лекувал при прочут благоевградски психиатър.

„ Заради " домашния арест " лекуването му било занемарено, което се отразява зле на положението му. Изслушвайки заключението на специалистите, съдът реши,че е по-добре Бахамата-младши да е на независимост.

Припомняме, че фамилията на Бахамата бе арестувано при показна акция измежду бял ден в Благоевград и упрекнато в машинация на хора от района и страната,които вкарвали в подвеждане,че ще им уреждат поръчки и ще свършат услуги,но против съществено възнаграждение.Така предизвикали имотна щета на жертвите си в размер на523800 лева Васил и Лидия Петрови са в ареста, опитите им да трансформират мярката си за неотклоние са несполучливи към този момент

П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР