Дупка на пътя близо до сградата на Нова тв свързва

...
Дупка на пътя близо до сградата на Нова тв свързва
Коментари Харесай

Какво свързва Виктор Николаев и новата синоптичка Стефани Об...

Дупка на пътя покрай постройката на Нова тв свързва Виктор Николаев, синоптичката Стефани и един от операторите на утринния блок „ Здравей, България”.

Николаев и колежката му Мирослава Иванова обичайно споделят зрителски сигнали. Сред тях е и дълбока дупка на кръгово, в което се включва и Виктор Николаев на отиване и на връщане от работа. Затова незабавно щом изчете зрителския сигнал, съпроводен от фотография по какъв начин колата на създателя е пропаднала, водещият остави сюжета и разпалено се зае да споделя по какъв начин на собствен ред срещнал дупката. Тя била изкопана и оставена да си стои. Уж била засипана с камъни, само че като завалял дъжд, се разместили, тъй като ямата зейнала в целия си искра. А при валежи – дъжд или сняг, дупката е прикрито затруднение.

Тъкмо в подобен миг Виктор Николаев станал следващият, който пропаднал с колата си в изкопа. „ Не знам по какъв начин не се включиха еърбеците”, възкликна водещият, описвайки по какъв начин се разтресла колата му, въпреки че карал с минимална скорост. Водещият по този начин се вбесил от тази чутовна безнаказаност, че в първия миг мислел да се обажда в общината и от там да дойдат да издърпат колата му. В последна сметка размислил, с цел да не се одобри, че го прави единствено, тъй като е прочут водещ. Накрая се справил с другар.

Докато разказваше тази история, един от операторите добави, че също е пропадал с колата си във въпросната дупка. Секунди по-късно синоптичката Стефани излезе да каже прогнозата за времето и също показа, че познава добре дупката. Пътувала с такси, когато внезапно се разтресла с тропот и се зачудила какво става, написа HotArena.net.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР