Думите на мъжа могат да разкрият много за чувствата му,

...
Думите на мъжа могат да разкрият много за чувствата му,
Коментари Харесай

9 фрази, които мъжът произнася само ако ви обича

Думите на мъжа могат да разкрият доста за възприятията му, а особено тези изречения, които ще изброим по-долу, ще ви покажат какъв брой дълбоки са те.

Ако той към момента не ви е изрекъл тези думи, не трябва се отчайвате. Някои са просто по-срамежливи и им би трябвало време, с цел да се провиснал.

А и дано да не забравяме, че любовта на мъжа се демонстрира освен с думи, само че и посредством дейностите му, които даже са по-важни. И въпреки всичко, да забележим какво споделя един мъж, когато обича.

Какво мислиш?

Ако мъжът желае вашето мнение, това е тъй като то има значение за него. Вие също. Подобен въпрос несъмнено е удостоверение за дълбокото му почитание към вас. Пита ли ви какво мислите и чува ли по-късно отговорите, то решително може да се твърди, че ви счита за пълновръстен сътрудник и ви обича.

Подкрепям те

Ако мъжът е подготвен да поддържа вас и вашите решения, можете да се гордеете с връзката си. Това е особено единствено за двойките, при които сътрудниците изпитват дълбоки усеща един към различен.

Прости ми

За всеки мъж е доста мъчно да признае грешките си. Ако той обаче знае по какъв начин да се учи от тях, не го изпускайте за нищо на света. Точно от подобен сътрудник се нуждаете.  Такъв човек няма да прикрива минусите си, а тъкмо назад ще бъде подготвен да израства и да става все по-добър.

Ще успееш

Вашият обичан е убеден качествата ви и е най-хубавата ви поддръжка – няма по-хубаво от това. Той знае, че когато ви предизвиква, в действителност ви оказва помощ да осъществите фантазиите и очакванията си.

Имате ли това, значи имате всичко. Не го изпускайте.

Аз ще се погрижа за това

Любящият мъж постоянно ще сложи грижата за вас преди всичко. Той няма да се уплаши от нищо и ще се опита да облекчи проблемите ви.

Винаги ме разсмиваш

С такава фраза мъжът демонстрира, първо, че му е добре с вас и второ, че му носите наслада. Смехът е най-хубавият метод за облекчение на напрежението, а двойките, които се смеят дружно, остават по-дълго време влюбени.

Вярвам ти

Доверието е от огромно значение за мъжа. Ако той е податлив да покаже своята накърнимост, да ви разкрие своите най-дълбоки секрети и стремежи, сред вас ще се развие мощна прочувствена връзка.

Знам

С такова изказване мъжът демонстрира, че може да разчете възприятията ви. Понякога тази дума и едно допиране са изцяло задоволителни, с цел да подобрят настроението ви, без значение какво е то сега.

Такъв мъж ще бъде с вас освен когато се чувствате добре, само че и когато ви боли, изпитвате огромно отчаяние или преживявате болежка и загуба.

Обичам те

Много дами чакат тази фраза от мъжа до тях, даже и когато сигурно знаят, че той ги обича. Такива са си дамите – отново си се надяват да чуят и устно удостоверение! Спокойно, несъмнено ще се случи и заветните думички ще погалят слуха ви, само че … когато му пристигна времето. Обикновено това става откакто той се убеди какъв брой голямо значение има това за вас.

Ако сте чували от своя обичан всички тези изречения, изброени нагоре, изводът е явен – той в действителност ви обича и ви чака прелестно бъдеще дружно.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР