Думите му идват на фона на решението на служебното правителство

...
Думите му идват на фона на решението на служебното правителство
Коментари Харесай

Дончев се присети, че “Газпром” са несигурен доставчик frognews.bg

Думите му идват на фона на решението на служебното държавно управление да направи противоположен завой и да затопли връзките с Русия с желание да се върне назад на масата за договаряния с “Газпром ”. Служебният енергиен министър аргументира това със спешността на обстановката. Появиха се обаче рецензии, а през днешния ден жители ще излязат и на следващ митинг под надпис “ГАZwithme ” пред Президентството. 

 

Коментарът на Дончев идва и след години ръководство на ГЕРБ и Борисов, в които бе построен противоречивият план “Турски поток ”, апетитен за обслужващ Кремъл. Освен това идва и на фона на рецензии за пропиляните години към работата по интерконекторът с Гърция, който цели диверсификация на газовите доставки. 

 

" Това, което предлагаме е най-хубавото. Искаме отворена процедура и който снабдител се яви и предложи добра цена, сме подготвени да преговаряме ", съобщи пред Нова телевизия Томислав Дончев. 

 

Попитан за какво не подлагат на критика служебното държавно управление за дейностите му във връзка с газовата рецесия, Дончев отговори, че когато става дума за рецензия, никого не са пощадили. 

 

" Следим и дейностите на служебния кабинет и в случай че забележим нещо, което не ни харесва, ще го кажем ", безапелационен бе той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР