Шоуто на Дрю Баримор не е единственото токшоу, което се завръща на фона на стачки

...
Дрю Баримор получи известна подкрепа от Гилдията на писателите за
Коментари Харесай

Дрю Баримор получи известна подкрепа от Гилдията на писателите за връщането на дневното си токшоу на фона на продължаващата стачка на писателите, но нейната не е единствената.

И Шери Шепърд, и Дженифър Хъдсън са планирани да се върнат в ефир на 18 септември, според акаунтите в социалните медии за шоуто.

„The Talk“ също е планирано да се завърне“, според Variety

Програмите се присъединяват към други дневни предавания, включително „The View“, „Tamron Hall“ и „Live with Kelly and Mark“, които в момента излъчват нови епизоди.

Производството на повечето филмови и телевизионни проекти е спряно, тъй като членовете на Writers Guild и SAG-AFTRA остават в задънена улица в преговорите за договори с големи студия и стриймъри.

Баримор беше нападната от член на Гилдията на американските писатели в понеделник, след като тя обясни решението си да възобнови продукцията на своя синдикиран филм в изявление през уикенда.

„За да бъде ясно, нашето токшоу всъщност приключи на 20 април, така че никога не се налагаше да затваряме шоуто“, пише тя в изявлението си. „Въпреки това правя избора да се върна за първи път в тази стачка за нашето шоу, в което може да има моето име, но това е по-голямо от мен.“

Говорител на CBS Media Ventures, която продуцира токшоуто, каза на CNN в изявление, че „Шоуто на Дрю Баримор няма да извършва никаква писмена работа, обхваната от стачката на WGA“.

„Не бихме могли да имаме по-добър партньор в лицето на Дрю Баримор и с нетърпение очакваме да предоставим на нашите фенове и клиенти на радиостанции нови епизоди тази есен“, каза Уенди Макмеън, президент и главен изпълнителен директор на CBS News and Stations и CBS Media Ventures пред CNN през декларация.

SAG-AFTRA не се притеснява от подновяването на шоуто си.

„„Шоуто на Дрю Баримор“ се продуцира съгласно Кодекса на мрежовата телевизия, който е отделен договор и не се отменя“, каза представител на профсъюза в изявление за Variety. „Това е допустима работа и ролята на Дрю като домакин не нарушава настоящите правила за стачка.“

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР