Дружеството Сомони стартира дейност през 1993 година и още от

...
Дружеството Сомони стартира дейност през 1993 година и още от
Коментари Харесай

Сомони отбелязва 30 години опит във финансовия сектор

Дружеството " Сомони " започва активност през 1993 година и още от началото има ясно избран предмет на активност - финансови услуги и ходатайство. Малко са фирмите в народен мащаб, които са съумели да натрупат толкоз опит в динамични и сложни години. Николай Колев , притежател на " Сомони ": " Да бъдеш постоянен в този бизнес може единствено по един метод - в случай че умееш да слушаш и да разчиташ добре цифрите. Започнахме с известната за това време услуга обмяна на валута. Бяха сложни години, само че знаехме, че има капацитет в това направление. Хората желаят сигурност и да могат да възнамеряват своите финанси. Ако им дадеш сигурност и сложна услуга, те са в действителност лоялни клиенти.

Дружеството " Сомони " започва активност през 1993 година и още от началото има ясно избран предмет на активност - финансови услуги и ходатайство. Малко са фирмите в народен мащаб, които са съумели да натрупат толкоз опит в динамични и сложни години.

Николай Колев , притежател на " Сомони ": " Да бъдеш постоянен в този бизнес може единствено по един метод - в случай че умееш да слушаш и да разчиташ добре цифрите. Започнахме с известната за това време услуга обмяна на валута. Бяха сложни години, само че знаехме, че има капацитет в това направление. Хората желаят сигурност и да могат да възнамеряват своите финанси. Ако им дадеш сигурност и сложна услуга, те са в действителност лоялни клиенти.

Предвиждайки пазара, през годините добавяхме разнообразни действия в нашето портфолио - вложения на борсата, застраховки, посланичество на интернационалните и национални финансови компании, ръководство на благосъстоятелност и финанси, микрокредитиране,. Знаем, че сме задължени да осигурим значимото за хората дружно с подготвеност на всяко равнище.

В момента " Сомони " може да даде цялостно обслужване, консултация и ходатайство за целия набор на финансовите услуги за жителите и бизнеса. Често сме търсени и като консултанти при взимане на избрани решения, при които един позитивен или негативен отговор костват стотици хиляди лв.. Репутацията ни е безукорна, ние имаме вяра, че в бизнеса би трябвало да има морал и стабилно развиване.
Реклама
Нашият бизнес модел е основан на сигурност и премереност в вложенията на тези, които ни се доверяват. Това е значим метод във време на внезапни придвижвания нагоре и надолу.

Качественото обслужване без взаимни отстъпки е нашият метод да благодарим на хилядите клиенти, минали през офисите ни в цялата страна. Опитът ни разрешава да предвидим бъдещето, а това е скъпа опция във време на промени ".
Диляна Колева, шеф на осигурителен брокер " Сомони Брокер Инс "
Диляна Колева , шеф на осигурителен брокер " Сомони Брокер Инс ", добавя: " Екипът ни е дребен, само че не и упоритостите. Модерните средства за връзка дават опция и капацитет за бързо развиване. Можете да ни откриете в по-големите обществени платформи, където предлагаме забавно наличие, основано на нашия опит.

Една от най-интересните ни направления на развиване са другите застраховки, свързани с живот, здраве и други по-малко общоприети опасности. Бизнесът има интерес да минимизира рисковете, а когато има положително решение - това е от изгода за всички. Ние осигуряваме здравни застраховки за водещи компании, както и оказваме помощ с експертиза и решения на комплицирани проблеми. Като брокер ние сме на страната на тези, които се нуждаят от отбрана или желаят да влагат в сигурност. "
Реклама
" Сомони " благодари на всички свои клиенти, сътрудници, чиновници и другари за поддръжката и доверието, които са й оказали през годините. Заедно гледаме напред - в вярната посока за развиване!
Свързани публикации Накъде ще тръгнат пазарите след SVB и Credit Suisse 24 март 2023, 06:21 Финансовите пазари са в неволя. Къде ще се появят пукнатините 14 октомври 2022, 06:59
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР