Другарки и другари делегати, Позволете ми от ваше име, най-напред

...
Другарки и другари делегати, Позволете ми от ваше име, най-напред
Коментари Харесай

Нинова: Решенията, които взехме опровергаха всички съмнения, че БСП не е готова с алтернативата на ГЕРБ

" Другарки и приятели делегати,

Позволете ми от ваше име, на първо време да благодаря на екипите, които работиха в доста къси периоди, с цел да обезпечат провеждането на Конгреса ни през днешния ден. Благдаря ви приятели и сътрудници от " Позитано " и цялата страна ", разгласи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след взетите решения по време на 49-ия Конгрес на партията, провел се в НДК.

" Благодаря на всички, които учаваха в предварителното обсъжане и подготовка на проктите за документи на Конгреса, в цялата страна и във всички диксусии, които организирахме. Благодаря на вас за дейното присъединяване, за силата, която ни донесохте от цялата страна и за мъдростта на взетите решения. Мисля, че през днешния ден, с тези решения, опровергахме всички съмения, че Българска социалистическа партия не е подготвена със своя опция на ръководството на ГЕРБ. Моля придвижите тези мъдри решения и тази сила, през днешния ден от тук, в цялата страна до всеки наш член, симпатизнат, до цялото общество.

Предайте им, че не сме се разцепили, че не сме разграничени, че мощни, дружно и единни продължаваме по своя път. Предайте им, че сме подготвени и продължаваме да се борим за тях и че няма да ги предадем.

На добър час и благодаря за всичко! "

Заседанието на Конгреса взе следните решения:

1. Прие Резолюция „ Българска социалистическа партия - опция за България "
2. Издигна кандидатурата на Сергей Станишев за трети мандат като президент на ПЕС
3. Прие политически документ „ Повече Европа в полза на хората " и политическа визия на Българска социалистическа партия за бъдещето на Европа и за председателството на Съвета на Европейски Съюз като опция за България
4. Прие „ Бюджетни политики 2018- стопанска система, приходи, правдивост "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР