Дрогираният шофьор в Пловдив, който се опита да избяга от

...
Дрогираният шофьор в Пловдив, който се опита да избяга от
Коментари Харесай

Шокиращи данни за дрогирания джигит от Пловдив

Дрогираният водач в Пловдив, който се опита да избяга от полицейска инспекция, е с дълго досие с нарушавания зад кормилото. 

Мъжът отишъл в КАТ за промяна на регистрацията на колата във вторник към 15 ч. Той влезнал в " Пътна полиция ", където се държъл несъответстващо и превъзбудено. При опит да бъде тестван, той се качил на колата и опитал да избяга от органите на реда.

" Колегите неотложно са затворили изхода на паркинга, при което мъжът е тръгнал да излиза през бетонови саксии. През цялото време е крещял, че ще си постави завършек на живота. Полицаят счупва стъклото и го вади от колата. При инспекцията са открити амфетамини в кръвта му ", посочи зам.-окръжният прокурор на Пловдив Атанас Илиев, представен от България Он Еър.

Шофьорът е арестуван. Оказва се, че е остарял познайник на полицията. Дългият му лист с нарушавания датира още от 2001 година. За 21 години има 63 връчени акта и 47 фиша - от тях 25 са за превишена скорост. Вече е осъждан за шофиране в нетрезво положение през 2019 и сега е към момента в изпитателен период.

" През 2018 и 2022 година - два пъти е хващан да кара след приложимост на алкохол. Книжката му е отнета януари тази година ", добави началникът на " Пътна полиция " Йордан Милушев.

Очаква се прокуратурата да повдигне на систематичния извършител обвинявания за шофиране след приложимост на опиати, за несъблюдение на полицейско разпореждане и за безчинство. Мъжът може да се снабди и с четвърто - за ръководство на автомобил без шофьорска брошура. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР