Дрехи, модни аксесоари и електроника Стив Джобс - до края

...
Дрехи, модни аксесоари и електроника Стив Джобс - до края
Коментари Харесай

Двама братя от Италия запазиха името „Стив Джобс” като търговска марка

Дрехи, фешън аксесоари и електроника " Стив Джобс " - до края на годината в Европа ще се появят и такива артикули. Двама братя запазиха името на създателя на " Епъл " като комерсиална марка.

Почитателите на Стив Джобс помнят, че даже когато представяше авангардни електронни устройства, той беше облечен скромно - с блуза и дънки. Сега върху блузи и дънки ще стои неговото име, а не е надалеч денят, в който можем да забележим телефон " Стив Джобс " с операционна система " Андроид ", написа btvnovinite.bg.  

Братята Джакомо и Винченцо Барбато живеят в Неапол и се занимават с мода. Преди 6 години им хрумва концепция - колкото рискована, толкоз и атрактивна.

„ През 2012-а с брат ми Винченцо се нуждаехме от начален подтик за нашия бизнес. Имахме средства за вложение в нещо ново и новаторско. За кое име се сещате, когато чуете " ново и новаторско "? Разбира се, Стив Джобс ”, разяснява Джакомо Барбато.

Братя откриват, че компанията, учредена от Стив Джобс, не е защитила името му като комерсиална марка. Двамата вземат решение да се възползват от този пропуск. Четири дни преди края на 2017-а Джакомо и Винченцо получават мечтания новогодишен подарък - правото да употребяват " Стив Джобс " като своя марка.

„ Бихме посъветвали всички българи, които се занимават с бизнес като нас - вярвайте в фантазиите си. Ако имате концепция, инвестирайте в нея, даже да е мъчно ”, разяснява Винченцо Барбато.

В идващите месеци ние ще представим и първия електронен артикул на марката " Стив Джобс ", прибавиха братята.

Има правосъдна борба и за логото, основано от двамата братя, само че съдът е безапелационен - буквата J не е ябълка и не имитира логото на фамозната компания.

Историята на Джакомо и Винченцо удостоверява правилото - дребният пропуск на един може да се трансформира в голямо преимущество за различен.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР