Дръзката и наперена каратистка Айлин Бобева рязко ще превърти играта

...
Дръзката и наперена каратистка Айлин Бобева рязко ще превърти играта
Коментари Харесай

Взрив: Айлин разбира, че се е изложила до такава степен пред Евгени, че иска да напусне предаването!

Дръзката и наперена каратистка Айлин Бобева внезапно ще превърти играта в " Ергенът " и ще се вкара в състояние, от което да й се приплаче. Нищо повече - тя ще разбере, че се е изложила и унизила пред Евгени Генчев и феновете до такава степен, че ще изиска сама да напусне предаването.

Това разкриха източници от кухнята на формата след предходния епизод, в който видяхме по какъв начин пианистът на два пъти се целува буйно с модела Валерия Георгиева. Валерия е най-близката другарка на Айлин в къщата и несъмнено, показа първо на нея.

Всички видяхме реакцията на Бобева, а точно, че тя заподозря в целувката на Евгени с Валерия " скришен проект ", с който да я накара да ревнува. Казаното пред камерите обаче е нищо пред това, което Айлин е говорила в самата къща и е стигнало до ушите на Генчев.

Разбрал за съмненията й, Ергенът я вика встрани и й изяснява, че я харесва, само че повече е харесал Валерия, изпитал е тръпка и целувката му с нея е била същинска. Той се пробва да успокои Айлин, само че егото й е по този начин наранено и тя по този начин се срами от кино лентата, в който се е вкарала, че изригва и за няколко часа фактически желае да си събере багажа и да си върви.

" От екипа едвам я разубеждават да остане, тъй като това е риалити, занимателно предаване... Но в действителност унижението си е огромно ", разясняват източниците.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР