Драмите с вечния плейбой Благой Георгиев - Джизъса продължават.Оказа се,

...
Драмите с вечния плейбой Благой Георгиев - Джизъса продължават.Оказа се,
Коментари Харесай

Полина докарала Джизъса до бяс! Писмото до Сървайвър

Драмите с безконечния плейбой Благой Георгиев - Джизъса не престават.

Оказа се, че велинградчанката Полина, която скоро имаше рожден ден, е изпратила дълго и обстоятелствено писмо до Сървайвър, в което афишира решението си на Благой Георгиев. И не, това не е пиар, тъй като Поли си е направила труда да отстрани и татуировката си с името му, което знаем, че не е елементарно.
-->
След като научава за писмото и за решението на благоверната си да го изрита като пес от живота си, Георгиев полудява. Не е ясно дали от екипа на продукцията ще решат да покажат фрагментите, с цел да си вдигнат рейтинга, само че на феновете сигурно ще е повече от забавно да видят по какъв начин прословутият коцкар си получава заслуженото.

Самата Полина написа в писмото си, че свадите посред им са почнали много преди заминаването му за Сървайвър, а на самото летище той даже не я е прегърнал, нито целунал за сбогом. Подобно грозно отношение би наранило всяка жена при все, че по този начин нареченият ти брачен партньор няма да те види с месеци.

" Не, няма да пилея живота си, с цел да бъда до мъж, който не ме прави щастлива. Бракът ни завърши, искам му шанс! А моят ме чака ", безапелационна е Полина.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР