Драматичните събития в Ботев Пловдив продължават. След загубата във Враца

...
Драматичните събития в Ботев Пловдив продължават. След загубата във Враца
Коментари Харесай

Босът на Ботев отхвърлил една от оставките в клуба

Драматичните събития в Ботев Пловдив не престават. След загубата във Враца оставката на Адалберт Зафиров не е била единствената, осведоми вестник "Меридиан Мач ". Такава е подал и изпълнителният шеф Иван Йотков, който също беше в основата на избора на треньора Желко Петрович след раздялата с Николай Киров - Белия.

Собственикът Георги Самуилов обаче е бил безапелационен, че няма желание да се разделя с финансиста и желае от него сериозна работа, с цел да могат "канарчетата " да си стъпят на краката и да преодолеят сериозната рецесия, в която са изпаднали.

Йотков бе свикан от някои от най-крайните почитатели да се отдръпна от ръководството, само че сега без него крубът ще стане неуправляем. Това решение не се приема добре от ултрасите на "жълто-черните " и се чака те да стачкуват по време на идващите мачове. Има закани, че те ще предизвикат с дейностите си финансови наказания от страна на БФС.

В неделя на Йотков е било "обяснено ", че остане ли, то Пловдив ще осъмне с разлепени стикери против него. Претенциите към него са, че е разрешил напускането на съществени футболисти и избора на треньор, който не се оправя. В момента Ботев има 9 точки и само Витоша Бистрица има по-лош баланс в класирането.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР