Драматичната раздяла на Стенли с Наталия Симеонова преди години поражда

...
Драматичната раздяла на Стенли с Наталия Симеонова преди години поражда
Коментари Харесай

Стенли прости изневярата на Наталия Симеонова

Драматичната разлъка на Стенли с Наталия Симеонова преди години поражда дълга и безмълвна омраза сред двамата, разбра HotArena.

След близо две десетилетия игра на мълчанка, Стенли най-сетне елементарни на Наталия изневярата й с Денис Ризов и стартира още веднъж да контактува с нея. Почитатели на артиста го видяха на сладка раздумка с Наталия. Според слуховете, двамата рядко се виждат, само че когато го вършат, заравят томахавките и работят по взаимни планове. 

Една от аргументите двамата с Наталия да стоплят връзките си е завръщането на Стенли на родната музикална сцена след близо 17-годишно неявяване. Симеонова, която е създател на текста на най-големия му шлагер - " Пътят към храма ", се включва като текстописец и в новия му албум, който той издава по случай своя 60-годишен празник. " Чужди тела " се споделя новата музикална компилация на българския Стинг. 

Цели три от общо десетте песни в него са по текст на някогашната му възлюбена. " Тамагочи ", " Вън от мрака " и " Счупено сърце " са песните, които русокоската подарява на Стенли в символ на помирение. 

Враждата сред родните ВИП персони се заплита още когато са млади гаджета. Двамата имат разнообразни версии за гръмката си разлъка през 90-те. Вариантите и на двамата са свързани с изневери. Стенли нееднократно признава, че Наталия залюбва Денис Ризов, за който по-късно се дами, още до момента в който дели легло с него. Според Наталия пък 3-годишната им връзка претърпява провал, тъй като Стенли й е кръшкал непрекъснато. 

Явно възрастта и разсъдъкът им обаче са надвили, написа България през днешния ден. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР