Драматичен театър Адриана Будевскаул. Цар Асен N360 коментара за Драматичен

...
Драматичен театър Адриана Будевскаул. Цар Асен N360 коментара за Драматичен
Коментари Харесай

Показват Зелена книга“ на София филм фест на брега“

Драматичен спектакъл " Адриана Будевска " ул. " Цар Асен " N36

0 коментара за Драматичен спектакъл " Адриана Будевска " Събития в обекта:Малко комедия19:00/28.02.2019Филмът " Зелена книга " е част от програмата на " София филм фест на брега ". Лентата стана притежател на три награди " ОСКАР " -  за най-хубав филм, поддържаща мъжка роля и автентичен сюжет.

Продукцията е въодушевена от същинското другарство, което съумява да преодолее расизма и класовото разделяне.

" Зелена книга " споделя историята на Тони Лип - защита в италиано-американски квартал в Бронкс, нает да бъде водач на доктор Дон Шърли. Той е знаменит негър пианист и е на турне, започващо от Манхатън и стигащо до дълбокия Юг. Именно на това странствуване двамата би трябвало да разчитат на " Зелена книга ", която да ги насочва към безвредните по това време места за афроамериканци. Двамата се сблъскват с расизъм, рискове, с непредвидена човещина и комизъм и по този метод са принудени да не помнят всички разлики, с цел да оцелеят и да продължат едно пътешестване за цялостен живот. Там те би трябвало да разчитат на " Зелената книга " като справочник на безвредните места за афроамериканци.

Двамата се изправят против расизъм, рискове, а историята поразява с топлина, човещина и комизъм - Тони и Дон съумяват да загърбят разликите си, с цел да оцелеят и да преживеят дружно едно пътешестване, което ще запомнят за цялостен живот.

" Зелена книга " ще бъде излъчен на 15 март от 20:15 часа.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР