Драматичен обрат претърпяха отношенията на и Християн Гущеров! Тази сутрин

...
Драматичен обрат претърпяха отношенията на и Християн Гущеров! Тази сутрин
Коментари Харесай

Драма! Светлана Василева напусна Християн Гущеров! Не иска да го вижда повече! Виж Тук:


Драматичен поврат претърпяха връзките на и Християн Гущеров! Тази заран плеймейтката напуснала палата в „ Бояна “ на младия баровец, разкриват от обкръжението й. Решението за раздялата било напълно нейно. А повода била доста деликатна.

Раздялата на вип двойката идва като гръм от ясно небе. Само преди седмица Светлана се прибра при Гущеров след присъединяване й в „ Биг Брадър мост уонтед “. Тя даже се похвали какъв брой сантиментално я посрещнал милионерският наследник – с изискан букет цветя и торта във формата на две слети сърца с надпис „ Добре пристигнала вкъщи, обич моя “. Гущеров бил събрал приятелите й на празненство по случай завръщането й вкъщи.

Милионерският правоприемник и плеймейтката се залюбиха през лятото. Той съвсем незабавно предложения Светлана да живее в палата му в „ Бояна “. Тя пък не спираше да се хвали из медиите, че е подготвена да се омъжи за него и да му роди деца. Въпреки че й подмятаха, че той единствено си запълва времето с нея. Че я употребявал, с цел да нервира към момента формалната си брачна половинка Мария. Блондинката обаче беше безапелационна, че двамата имат доста съществени връзки.

Какво се е счупило посред им в последните дни, не е ясно към този момент. Но Светлана Василева била безапелационна, че няма да се върне при милионера, каквото ще да става. Тя нямала и изключително предпочитание да разкрива повода за раздялата им.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР