Драмата със Сашко е лична и може би малка на

...
Драмата със Сашко е лична и може би малка на
Коментари Харесай

Ива Екимова нападна в ефир майката на Сашко

Драмата със Сашко е персонална и може би дребна на фона на нещастието с наводненията, само че и двете сплотиха българите, това сподели в „ Пресечна точка ” по Нова телевизия ПР специалистът Ива Екимова. Тя съобщи, че казусът отваря доста по-голяма тематика, тази за психическото здраве, освен това освен на децата с аутгизъм, а изобщо. „ Децата порастват пред екрани и таблети ”, разяснява Екимова най-големия проблем спроде нея.

ПР специалистът изясни също, че в тази ситуация със Сашко би трябвало да се означи по нейни думи „ нездравата фамилна среда ”. Тя атакува майката на момчето, която съгласно Екимова даже не се е поинтересувала от издирването му и не е пристигнала от чужбина, с цел да помогне по някакъв метод.

Певицата Антония Маркова разяснява в предаването, че в обществото ни липса задоволително осведоменост за децата с аутизъм и изгубването на Сашко е добър мотив да приказваме повече са тях. Тя означи също, че има редица тайни теории по случая, за които не е ясно до каква степен имат нещо общо с действителността. „ Надявам се, че няма условия, които не знаем, тъй като постигнатото от доброволците ще се обезсмисли ”, съобщи Маркова.

Журналистът от „ 24 часа ” Виктор Иванов също разяснява, че въпросът с информираността е значим в такива трагични обстановки, само че от друга позиция. „ Да напомним, че един вестник излезе ден преди Сашко беше открит, че татко му го е умъртвил ”, съобщи журналистът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР