Драконовски мерки ще бъдат взети от организаторите на боксовата галавечер

...
Драконовски мерки ще бъдат взети от организаторите на боксовата галавечер
Коментари Харесай

Драконовски мерки за сблъсъка Яйцето срещу Дивака

Драконовски ограничения ще бъдат взети от уредниците на боксовата галавечер в Горна Оряховица, която ще се организира на 2 юни.

В главния мач ще се бият върлите врагове Борислав Иванов – Яйцето и Иво Кръстев – Дивака.

Дивака към Яйцето: Ще разбия този мишок!

Ще има извънредно непоколебим надзор, като задачата е да се избегнат всеобщи боеве, както се случи тази събота в Пловдив.

В резултат на борба сред агитките на ЦСКА и Локомотив Пловдив беше прекъсната галавечерта "Фуерте ен ел Ринг ".

Футболни почитатели се биха в Пловдив, има потърпевши служители на реда

"Боксов клуб Локомотив (Горна Оряховица) и Алексеев промоушън осъждаме проявата на всяка експанзия отвън кръга ", се споделя в формалното известие на уредниците и още:

"Считаме за неприемливо недоволството от съдийско решение да прераства в всеобщи вълнения, целящи да прекратят провеждането на спортното мероприятие. "

За обезпечаване на сигурността на събитието ще бъде наета охранителна компания, която ще обезпечи нараснал брой профилирани чиновници, които ще бдят за сигурността.

Пропускателният режим на входа ще бъде извънредно непоколебим. Няма да бъде допускано внасянето на огнестрелни оръжия, остри предмети, пиротехника и други подободни.

Организаторите са се погрижили да има видеонаблюдение на всички места, до които посетителите ще имат достъп по време на събитието.

Общо 15 борби ще се проведат в Горна Оряховица.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР