ДПС в момента са страшно изнервени. излизат извън контрол. Това

...
ДПС в момента са страшно изнервени. излизат извън контрол. Това
Коментари Харесай

Министър-председателят: Щом Пеевски нещо вика от първия ред, значи се движим в правилната посока

ДПС сега са ужасно изнервени. излизат отвън надзор. Това не е типично за тях. Един от знаците, че се движим в вярната посока е, когато забележим, че Делян Пеевски от първия ред на Народното събрание нещо вика. Това изначава, че вървим в вярната посока. Така че инспекциите ще продължат доста интензивно и на всички места. 

Това разяснява в ефира на бТВ министър председателят Кирил Петков.

Обещах им на Движение за права и свободи, че ще създадем цялостна инспекция на всички златни паспорти и всички неща там. Така че тяхната реакция е на база на боязън, уточни той.

Ние разделяме българите единствено на две категории - на крадци и на тези, които съблюдават законите - нищо повече, уточни той.

Проблемът на Движение за права и свободи е, че те не могат да повярват, че сме на местата, на които се намираме, оглавили сме изпълнителната власт и нямаме никакви зависимости.  Още повече ги вбедесява обстоятелството, че ние сме целенасочени да създадем смяната, която сме дали обещание. Единствения ни интерес е ползата на страната. Те непрекъснато се пробват да сложат някакво покривало върху нас, само че истаната е, че хората го усещат с корема си, че отсреща си имат едни хора, които са решили да работят за техния интерес. И колкото и да се пробват през всевъзможни трикове да покажат, че ние не се оправяме добре, мисля, че всеки български жител усеща, че не е по този начин, а напълно скоро ще видят резултатите и с очите си, разяснява той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР