ДПС ще подкрепи вота на недоверие на правителството. Всички разумни,

...
ДПС ще подкрепи вота на недоверие на правителството. Всички разумни,
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: ДПС ще подкрепи вота на недоверие на кабинета

ДПС ще поддържа вота на съмнение на държавното управление.

Всички рационални, съзнателни и виновни пред българския народ и бъдещето на страната народни представители би трябвало да го създадат. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, откакто той и управлението на ПГ на Движението организираха съвещания с ГЕРБ-СДС, които са вносители на вота.

Да, ще подкрепим вота на съмнение с концепцията, че продължаваме смяната на почналата смяна, която е нужна смяна за страната, сподели Карадайъ.

Ние дадохме нашата оценка за това държавно управление – то е най-лошото от началото на демократичните промени в България, най-лошото за последните 32 години, акцентира водачът на Движение за права и свободи и на Парламентарната група на Движението.

От друга страна претекстовете, с които ГЕРБ внасят предлагането за избор на съмнение, са основателни. От тази позиция самите ние ще се опитаме да дадем своя принос и своите причини и претекстове в зала, когато се преглежда вотът на съмнение, сподели още Мустафа Карадайъ.

В тези спешни времена ние би трябвало да бъдем загрижени за българските жители, за пенсионерите, за стабилността, за сигурността в страната и за превъзмогването на рецесиите в нея. От тази позиция за нас най-важната антикризисна мярка е това държавно управление да си отиде, безапелационен бе Карадайъ. И изясни, че това автоматически не значи, че няма да могат да се създадат нужните промени в бюджетите на Държавното публично обезпечаване, на Националната здравно-осигурителна каса или в държавния бюджет.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР