ДПС ще гласува „за“ военна помощ за Украйна, но решението

...
ДПС ще гласува „за“ военна помощ за Украйна, но решението
Коментари Харесай

ДПС: Опозицията ще вземе решението за военна помощ на Украйна и това по същество е вот на недоверие към кабинета

ДПС ще гласоподава „ за “ военна помощ за Украйна, само че решението на Народното събрание през днешния ден е самобитен избор на съмнение към държавното управление, разгласи от трибуната на Народното събрание водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. Той счита, че е време ръководството на страната да бъде поето от виновни политически сили.

„ Недостойно е в виновни моменти ръководещите да чакат виновна позиция от Движение за права и свободи, а в останалите моменти да се борят с всички сили против Движение за права и свободи с неистини и внушения “, уточни Карадайъ. Той напомни, че през 1999 година Движение за права и свободи е оповестено за проклинание от тогавашния министър председател Иван Костов, а таман Движението е отстоявало неумолимо евроатлантическата си позиция.

Лидерът на Движение за права и свободи посочи неналичието на разговор сред ръководещите, което в ден като днешния води до това, че обединението разчита на гласовете на опозицията.

„ Бъдещето на нашите деца ни задължава да проявим храброст и да бъдем решителни и единни. И единствено по този начин можем да сложим началото на процеса по мира “, безапелационен бе Карадайъ. Той дефинира като единственото почтено решение на Народно събрание през днешния ден - да обезпечи военно-техническа помощ за Украйна.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР