ДПС остава в опозиция и при кабинет с премиер Асен

...
ДПС остава в опозиция и при кабинет с премиер Асен
Коментари Харесай

Илхан Кючюк: ДПС остава опозиция и при кабинет с премиер Асен Василев

ДПС остава в съпротива и при кабинет с министър председател Асен Василев. Това стана ясно от думите на евродепутата Илхан Кючюк в " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия. Кючюк отхвърли и тезата, че депутати от придвижването имат принос за събаряне на кабинета на Кирил Петков.

" Това държавно управление не го смъкна никой. То се самосвали. Нито външни фактори, нито Пеевски, нито никой. За 6 месеца човек може само да се самосвали. Той рейтингът на министър-председателя се сгромоли. Четири пъти по-малко рейтинг има спрямо преди 7 месеца ", съобщи Кючюк.

" На фона на неприятните неща, които се случват в нашата страна - политическа неустойчивост и така нататък, дано да оповестя и една добра вест. Не единствено бяхме домакини, Хамид Хамид беше определен за заместник-председател на Либералния интернационал ".

Кючюк разяснява и изгонването на 70 съветски дипломати и чиновници.

" Никой няма право да се намесва във вътрешната политика на Българи. Но има едно значително отклоняване от позиция на ръководещите - всичко би трябвало да се случва в границите на разпоредбите. Не се знае кой е взел решението за съветските дипломати ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР