Дойде лятото и дългите му дни, в които сякаш имаме

...
Дойде лятото и дългите му дни, в които сякаш имаме
Коментари Харесай

Един летен ден, в който…

Дойде лятото и дългите му дни, в които като че ли имаме време да създадем всичко – от лека и енергизираща закуска, през удовлетворяващ работен ден до радостна вечер с приятелки на коктейл или разкрасяване на градината.

Ето по какъв начин си представяме ние един прекрасен летен ден, в който има място за всичко:

Сутрин – кафе с панорама

Сега, когато слънцето изгрява още в 5, имаме всички условия да станем 30 минути по-рано и да отдадем дължимото на кафето, закуската и времето за нас.

Изберете си това кътче от вкъщи, от което се открива най-хубава панорама през прозореца или терасата.

Подредете усърдно масата, като че ли ще посрещате посетители. Освен чашата с кафето, сипете си чаша плодов сок или , тъй като денят заслужава да стартира здравословно и цветно.

Декорирайте със или купа с и се отдайте на позитивни мисли, даже да имате едвам 10 свободни минути.

На работа – с ефирна лятна рокля

 d iStock/ Getty images/ Freepik

Лятото е времето на леките памучни , на комфортните облекла, на необятните панталони. Тази година не пропускайте опцията да сте цветни, шарени и летни във всеки един ден, с цел да усещате лятото непрестанно към себе си.

Модните трендове са благосклонни и връщането към по-свободни модели облекла идва тъкмо в точния момент за летните горещини. Само изберете вашия обичан десен – на флорални претекстове или етно шарки и се отправете към офиса.

Обедни импровизации през горещите дни

Не правете компромис с храната и подгответе още от у дома апетитен обяд. В кутия за храна можете да сложите салата от сезонни зеленчуци без да я овкусявате, а в малко бурканче да смесите дресинга и да го сложите директно преди да обядвате. Така ще запазите салатата свежа до обяд.

А ето може да откриете няколко предписания за лятна салата, с които да разнообразите менюто си, наслаждавайки се на сезонните зеленчуци и плодове.

Колкото до месото, сигурно е останала една пържола от снощния с другари. Кутия готово суши също е добра концепция за летен обяд, друг от нормалното меню в близкия до офиса ресторант.

Следобед – време за мен и моето занимание

 d iStock/ Getty images/ Freepik

Ако свършваме с работата в 5 следобяд, ни остават още 5 часа до настъпване на вечерта – задоволително време, с цел да се посветим на заниманието си.

След здравните ограничавания доста от нас оцениха откритите пространства на дома си, без значение дали става дума за малко балконче с две саксийки или огромен двор, нуждаещ се от сериозна градинарска работа.

Което и от двете да имате, посветете му час от следобеда си. Работата в градината, досегът с природата или даже единствено с една петуния от нея, могат да окажат благотворно въздействие на настроението, кръвното и равнищата на напрежението. И като ще го вършиме, правете го със жанр – снабдете се с всички нужни такъми като маркуч, малко весло и лопатка, наложителната лейка и забравете въпреки и за час всички служебни проблеми.

Вечерите са за приятелите

 s iStock/ Getty images/ Freepik

Ей по този начин, напълно по лятно безгрижно, стигнахме до края на нашия ден, в който има място за всичко. Няма по какъв начин да имаме идеална лятна вечер без събиране с другари на по бира и грил, на лек коктейл или чаша вино.

Доставете си наслаждение и от футболните пристрастености, които ще бушуват доникъде на юли. Те са подклаждат най-добре с , без значение за кой тим сте.

А когато пристрастеностите утихнат и остане единствено уханието на липите преди заспиване, ще знаете, че сте взели най-хубавото от деня. А това значи и от живота.

Това ли е и вашата визия за прекрасен летен ден? За осъществяването са му нужни единствено няколко съставки – предпочитание, топли слънчеви лъчи и продуктите от новата листовка на Lidl, които може да откриете елементарно .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР