Дотук бяхме, в неделя затваряме“. Така жената, която е на

...
Дотук бяхме, в неделя затваряме“. Така жената, която е на
Коментари Харесай

И емблематичното гръцко кафене в центъра на Пловдив фалира

„ Дотук бяхме, в неделя затваряме “. Така дамата, която е на промяна в едно от най-хубавите кафенета в центъра на Пловдив, заяви неприятната вест. От дни на витрината има надпис „ Продава се “, пише .

Заведението, благосъстоятелност на сина на Христо Бонев Радостин и на съдружника му от Гърция Михалис, просъществува 4 години. Но високите разноски създали бизнесът им неосъществим. 5000 лв. бил наемът на дребното помещение, в което даже няма и WC, а месечната сметка за ток е 2500 лв.. Към тях се прибавят 3000 лв. за заплати на двама души и осигуровки. А дневният оборот не надвишавал 200-300 лв.. Отделно се желае непрестанно зареждане на стока, която не е евтина, тъй като се доставя непосредствено от Гърция.

Именно с нея беше фамозно заведението  - с гръцките сладкиши като портокалопита, топлите баници със спанак и сирене фета (спанакопита), ядките, соленките, меломакароните.

Съдружникът на Радостин Бонев Михалис се прибирал в Гърция. „ Наистина а разноските са непостижими “, признава Радостин Бонев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР