Доста стопани не могат да преживеят мисълта за раздялата с

...
Доста стопани не могат да преживеят мисълта за раздялата с
Коментари Харесай

Компания предлага на стопани да клонира кучетата им

Доста стопани не могат да преживеят мисълта за раздялата с домашните любимци, само че гибелта на животните към този момент не е бариера, написа Design Taxi.

Южнокорейска софтуерна компания предлага алтернатива за клониране на домашния любим. По този метод " вашата сродна връзка с кучето ви ще продължи ". " Ще позволим на притежателя да преживее още веднъж всички мемоари, които споделя с правилния си сателит ", продължава рекламата на компанията.

Нейното цялостно име е Soam Biotech Research Foundation и сега тя организира дейна акция, която да насочи вниманието на бъдещите й клиенти към ексцентричната услуга.

Собствениците на кучета, които не могат да си показват живота си без тях, са подканяни да изпратят есе през Фейсбук или по е-поща, с което да убедят учените от Soam Biotech Research Foundation, че тъкмо техният любим заслужава научното изпитание. Когато компанията избере победител, неговото куче ще бъде клонирано изцяло гратис. Интересно е, че за присъединяване се позволяват единствено стопани от Англия, което вероятно е обвързвано с някакви законови ограничавания по отношение на процеса на клониране.

Soam Biotech Research Foundation твърди, че досега е клонирала повече от 400 кучета по целия свят. Компанията въпреки всичко признава, че новото животно не може да бъде цялостно копие на оригинала заради другите условия в утробата, които по-късно ще доведат до по-различно държание.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР