Доскучава ли ви в леглото? Нищо ново не се случва

...
Доскучава ли ви в леглото? Нищо ново не се случва
Коментари Харесай

Искаш да е по-пикантно под завивките? Говори му мръснишки!

Доскучава ли ви в леглото? Нищо ново не се случва сред вас? А пробвали ли сте да изпратите секс sms или видео? В новия епизод на „ Съветите на Д-р Ко “, Наталия Кобилкина приказва за това по какъв начин да направиш интимните връзки още по-пикантни!

Ако до в този момент не сте предприемали сходни дейности във връзката си, първо решете с какво желаете да предизвикате половинката си. Знаейки какво обича, към този момент имате ясна посока, в която да приложите палавия си метод.
 Червилото, което ще обикнеш: Течно червило Avon Mark - мат и глос Edna предлага Червилото, което ще обикнеш: Течно червило Avon Mark - мат и глос
Провокирайте деяние с мръснишкия sms, който ще напишете – споделете на колегата си какво желаете вие да му извършите и какво той на вас. Сексоложката споделя, че мъжете обожават дами, които „ вървят “ с „ указания за приложимост “.

За какво мислят дамите, когато вършат секс

Не забравяйте да му показвате какъв брой доста го желаете. Споделяйте фантазиите си с него и търсете опция за реализирането им. Ако желаете да раздвижите още повече връзките ви в леглото, направете си видео! Провокативно клипче, в което се докосвате постепенно и нежно на местата, на които желаете да ви допират.

Палавият фото доклад ще възбуди колегата ви и ще разнообрази общоприетите милувки, с които полово сте се предизвикали. Затова не се колебайте и действате самоуверено, предизвикайте сбъдването на фантазиите си!

Най-абсурдните и занимателни реплики, изречени по време на оргазъм

За да схванеш по какъв начин да разпалиш пристрастеностите сред вас, гледай новия епизод на „ Съветите на Д-р Ко “!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР