Доскоро Ева Веселинова не можеше да смъкне натрупаните по време

...
Доскоро Ева Веселинова не можеше да смъкне натрупаните по време
Коментари Харесай

Ева Веселинова отслабна драстично и най-накрая влезе във форма

Доскоро Ева Веселинова не можеше да смъкне насъбраните по време на бременността си килограми и това доста я мъчеше. Ето, че към този момент е като нова и сигурно от дълго време е подготвена да се върне на екран. 

Доскоро някогашната панелистка на Гала в " На кафе " се мъчеше да отслабне, откакто роди близнаците си Борис и Стефания, само че безрезултатно. Изглежда обаче, в това време, тя е разкрила по какъв начин да се втали още веднъж и да приковава вниманието. Потвържденията са в профила й в обществените мрежи.

През последните две години русокоската посвети цялото си време на дребните си наследници, които преди към седмица отпразнуваха със занимателен детски ваучър своите 2 годинки в една от вилите на брега на язовир Доспат, където очевидно майка им постоянно обича да се отдава на глезотиики и вип обслужване, написа " Блиц ".

Нямаше по какъв начин да не направи усещане обаче че от непотребните килограми на Веселинова няма и диря. Блондинката още веднъж си е възстановила предходния секси тип и евентуално чака добра оферта, с цел да се завърне на екран.

Само допреди месец-два русокоската бе подложена на критика в обществените мрежи, че не може да смъкна килограмите от раждането, макар че оттогава до момента е минало задоволително време. Е, както се вижда, и това към този момент е свършено, само че по какъв начин, към момента остава мистерия. Съмняваме се, че единствено тичането около близнаците е задоволително.

Още повече, че Веселинова постоянно популяризира в профила си разнообразни извайващи тялото процедури, от които няма по какъв начин да не сме сигурни, че се възползва постоянно.

Както писахме неотдавна, Ева Веселинова неотдавна показа, че ще запише близнаците си в частна ясла, където да получават най-хубавите грижи и внимание, от които се нуждаят. И няма да пести средства за това. По предварителни калкулации разноските за частната институция ще възлизат на към 2000 лева месечно, което си е съществено перо във всеки бюджет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР