Евродепутатите изразяват и силна загриженост относно многобройните имоти на територията

...
Евродепутатите изразяват и силна загриженост относно многобройните имоти на територията
Коментари Харесай

Евродепутати: Имоти в България са центрове на руско влияние

Евродепутатите показват и мощна угриженост по отношение на многочислените парцели на територията на България, които понастоящем са благосъстоятелност на съветски органи. Това разясниха за Money.bg представители на разнообразни политически групи по време на последната сесия на Европейския парламент в Страсбург преди идните избори.

Някои от въпросните парцели у нас са от стратегическо значение и служат като центрове на съветско въздействие и оказване на напън върху демократичните процеси в страната, разясняват от Европарламента.

Отговорът на Брюксел

Екологичен потенциал сигнализира за хипотетични случаи на съветска интервенция от цяла Европа, в това число България, Германия и Словакия, и приканва да бъдат взети ограничения от локалните държавни управления.

Евродепутатите декларират, че въпреки Русия да остава главният източник на външна интервенция и дезинформация в Европейски Съюз, други страни също създават такива акции. Те акцентират, че " отговорът на Европейски Съюз на тези закани може да бъде ефикасен единствено в случай че се основава на водоравен, повсеместен и дълготраен политически метод, сбъднат взаимно от Европейски Съюз и неговите страни членки. "

Обмисля се включване в идния 14-и пакет от наказания против Русия на подкрепяните от Кремъл медии, други излъчващи и медийни организации и лица, виновни за пропагандни и дезинформационни акции в Европейски Съюз.

Руска интервенция в българските избори?

Европейският парламент  показва безпокойствие по отношение на достоверните отчети за увеличение на опитите на Русия за интервенция в идните избори за българския народен парламент на 9 юни 2024 г. 

Екологичен потенциал показва и мощна угриженост по отношение на съществуването на мрежа от сътрудници по дезинформация, настоящи в платформите на обществените медии, в обичайните медии, университетските среди, неправителствените организации и политическите партии, както и по отношение на съветския надзор върху тази мрежа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР