Доскоро дигитализацията на процесите, комуникацията и мениджмънта в компаниите бе

...
Доскоро дигитализацията на процесите, комуникацията и мениджмънта в компаниите бе
Коментари Харесай

Дигиталната трансформация на бизнеса привлича нови приходи, клиенти и пазари

Доскоро дигитализацията на процесите, връзката и мениджмънта в фирмите бе разбирана само като инструмент за автоматизация на активността и усъвършенстване на личния състав.

Модерният бизнес обаче от ден на ден се възползва от цифровата си промяна като сполучливо средство за генериране на доходи, привличане на нови клиенти и основаване на пазари. Прогнозите на специалисти сочат, че организациите, които не съумеят да развият дигитален бизнес, още през 2018 година ще имат доста по-лоши пазарни позиции, в сравнение с все още. Използването на технологии, без значение дали става дума за дребен, междинен или огромен бизнес, е от основно значение за оцеляването на компанията през 2018-2020.

По време на Форум „ Дигиталната промяна 4.0 “ – Новият императив на бизнеса “ , който ще се организира на 30 ноември в София Хотел Балкан, водещи специалисти ще отговорят на въпросите по какъв начин реагира дребният и междинен бизнес на условията на пазара, какви са стъпките, които би трябвало да предприеме за дигитализирането си и кои са главните услуги, от които може да се възползва..

Акцент на конференцията, проведена от списание ENTERPRISE, са трендовете в дигитализацията при обособените бизнес браншове, значимостта и особеностите на цифровата промяна като технологии и досегаемост, маркетинг и
рекламните технологии, основани на Big Data, както и условията на новия правилник за използването на персоналните данни GDPR 2016/679/EС в цифрова среда.

В края на събитието ще се организира и Практически уъркшоп , по време на който участниците във Форума ще вземат решение с водещи специалисти проблеми и провокации, свързани с потребителската пътека в e-Commerce и офлайн взаимоотношения с цифровата среда.

Медиен сътрудник на събитието е Нетинфо.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР