“Дошъл съм при вас, за да победим. Смисълът на управлението

...
“Дошъл съм при вас, за да победим. Смисълът на управлението
Коментари Харесай

Хиляди посрещнаха Вежди Рашидов в Асеновград

“Дошъл съм при вас, с цел да победим. Смисълът на ръководството  е да създаваш. Не като едни хора, които  дойдоха от на никое място, не свършиха нищо и отново желаят властта. Ние няма да вършим акция с ненавист като тях. Ние можем да покажем какво сме създали  и да създадем  България  отново постоянна. ” Това съобщи Вежди Рашидов-водачът на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив по време на откриването  на предизборната  кампания в Асеновград. 

Хиляди хора от цялата Пловдив област дадоха в Асеновград мощ и кураж с възгласи “Победа ” на претендентите от листата на ГЕРБ-СДС, измежду които -педагози, адвокати, инженери, икономисти, бизнесмени. 



“Пред вас са хора, интелигентни, с обучение и потвърдили се професионално, които могат да носят отговорност. Доверете им се, гласувайте и дайте още веднъж глас за ГЕРБ-СДС с номер 2! Имаме задоволително опит, знаем посоката и пътя и ще създадем по този начин, че България да излезе от рецесиите ”, акцентира регионалният координатор Георги Мараджиев. И този път акцията ще е очи в очи, положителна и доброжелателна, с цел да стигне до всеки човек, даже до тези, които се двоумят дали да отидат до урните. Защото е значимо по какъв начин ще се ръководи страната ни след 2 април. Само ГЕРБ има стратегия и готови експерти във всички области, които незабавно ще могат да се заловят за работа.



Това и удостовери лидерът на листата Вежди Рашидов, който благодари на Бойко Борисов за това, че приготвя младежи за ръководството на страната. 

“Всеки може да види направеното от ГЕРБ от Видин до Кърджали, по тази причина ви приканвам - вашата бюлетина е тази, която ще работи  за вас. Гласувайте с разсъдък,  избирайте с разсъдък ”, прикани лидера на листата Вежди Рашидов.

 

 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР