Досегашният председател на КРИБ Кирил Домусчиев беше преизбран единодушно за

...
Досегашният председател на КРИБ Кирил Домусчиев беше преизбран единодушно за
Коментари Харесай

Кирил Домусчиев е преизбран за председател на КРИБ

Досегашният ръководител на КРИБ Кирил Домусчиев беше избран отново единомислещо за идващ четиригодишен мандат. Годишното общо заседание на членовете на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България - КРИБ се организира на 31 май 2022 година в София Хотел Балкан.  

Кандидатурата на Кирил Домусчиев за член на Управителния съвет като представител на компанията Хювефарма ЕООД беше номинирана и подкрепена от най-големите браншови организации в България и двустранни камари – Камарата на строителите в България, Българската минно-геоложката камара, Германо-българската индустриално-търговска камара, както и от редица огромни компании.

Председателят Кирил Домусчиев откри събранието с думите: „ Преди да погледнем за следващ път проблемите право в очите и да тръгнем на следващата борба с тях, би трябвало да кажем, че имаме една извънредно сериозна опора, един стожер и пиедестал, с помощта на който се борим и побеждаваме – и това е КРИБ! Нашата организация потвърди по безапелационен метод своята мощ и единодушие и по време на пандемията, и при преброяването на работодателските организации, и при отстояване ползите на нашите членове при промяната на няколко държавни управления и неработещ парламент, и при условие и налагане на избавителни ограничения за бизнеса, и в общата ни протестна подготвеност сега “, сподели ръководителят на КРИБ и продължи: „ Фактите приказват сами - след последното броене КРИБ още веднъж е най-голямата национално представителна организация на работодателите в България, в пъти по-голяма от другите работодателски организации по другите критерии. И този факт към този момент никой не го оспорва “.

„ Смятам, че проявата на взаимност и съпричастност е извънредно значима в този спешен и тежък миг. Ние в КРИБ постоянно сме проявявали взаимност с нашите служащи и чиновници при превъзмогването на компликациите, проявихме голяма взаимност с потребностите на обществото по време на пандемията от Ковид-19 и оказахме поддръжка на стойност над 13 милиона лв., както и при други бедствия. И в този момент знам, че доста от вас са съпричастни и оказват помощ на изпадналите в неволя както наши сънародници, по този начин и на бежанците от Украйна, за което ви благодаря “, сподели Кирил Домусчиев. „ Живеем във време, което изисква от нас да бъдем с отворени очи и сърца към хората, които страдат, и към потребностите на обществото. КРИБ се утърди като основен фактор за опазване на социално-икономическата непоклатимост в България и аз надълбоко имам вяра, че ще продължава да бъде подобен, а това зависи от всички нас дружно “, посочи ръководителят на КРИБ.

Бяха разисквани и признати докладите на УС за активността на КРИБ за интервала 1 януари – 31 декември 2020 година и 1 януари – 31 декември 2021 г.; финансовите доклади на сдружението за същите интервали и проектобюджета на КРИБ за 2022 г.; както и докладите на Контролния съвет на КРИБ за същия интервал. Общото заседание извърши промени в съставите на Управителния и на Контролния препоръки на КРИБ заради изминал едногодишен мандат на членовете им.  

За членове на УС на КРИБ бяха определени следните компании /по азбучен ред/:

- А1 България ЕАД, представлявана от Александър Димитров

- Авто Парк България ЕАД, представлявана от Любомир Станиславов

- АИТ Интернешънъл Транспорт ЕООД, представлявана от Ангел Траков

- Асарел медет АД, представлявана от Димитър Цоцорков

- Аурубис България АД, представлявана от Тим Курт

- Биотехнологичен и здравен клъстер, представляван от Кристина Ескенази

- БМФ Порт Бургас АД, представляван от Борис Балев

- Бритиш Американ Табако Трейдинг ЕООД, представлявана от Мила Маречкова

- Българска консултантскса организация ЕООД, представлявана от Стоян Ставрев

- Българска телекомуникационна компания ЕАД /VIVACOM/, представлявана от Николай Андреев

- ВП Брандс Интернешънъл АД, представлявана от Иван Папазов

- Геотехмин ООД, представлявана от Доминик Хамерс

- Геотрейдинг АД, представлявана от Иван Вутов

- Елаците-Мед АД, представлявана от Драгомир Драганов

- Йеттел България ЕАД, представлявана от Джейсън Кинг

- Камара на строителите в България, представлявана от Илиян Терзиев

- Клийнтех България ООД, представлявана от Любомир Пейновски

- Конфиндустрия България, представлявана от Роберто Санторели

- КЦМ АД, представляван от Румен Цонев

- Минстрой Холдинг АД, представляван от проф. дтн инж. Николай Вълканов

- Моушън Артс ООД, представлявана от Зарина Генчева

- МТГ Делфин АД, представлявана от Светлин Стоянов

- Нова Броудкастинг Груп ЕООД, представлявана от Стефана Здравкова

- Сиела Норма АД, представлявана от Веселин Тодоров

- Сименс ЕООД, представлявана от инж. Боряна Манолова

- Тал Инженеринг ЕООД, представлявана от Андон Тушев

- Тева Фарма ЕАД, представлявана от Николай Хаджидончев

- Хювефарма ЕООД, представлявана от Кирил Домусчиев

- Юробанк България АД /Пощенска банка/, представлявана от Петя Димитрова.

За ръководител на Контролния съвет на КРИБ беше избрана отново компанията Централна енергоремонтна база ЕАД, представлявана от Димитър Белелиев, а за членове на Контролния съвет на КРИБ бяха определени КРИБ Перник, представляван от Георги Милев и Иса Одит ООД, представлявана от Изабела Джалъзова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР