Досегашният главен секретар на МВР Младен Маринов ще бъде издигнат

...
Досегашният главен секретар на МВР Младен Маринов ще бъде издигнат
Коментари Харесай

Младен Маринов поема МВР, Петя Аврамова – МРРБ, Александър Манолев – транспорта

Досегашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов ще бъде повдигнат за министър на вътрешните работи. Александър Манолев, доскорошен зам.-министър на стопанската система, е претендентът за нов министър на превоза. Депутатът от ГЕРБ Петя Аврамова, някогашен зам.-кмет на Враца, е номинацията за Министерство на регионалното развитие.

Това разгласи министър председателят Бойко Борисов след съвещание на съдружния съвет.

Всяка партия си пази фрагментите, само че не можем да се създадем, че нищо не се е случило, изясни министър-председателят претекстовете си за промяна на Валентин Радев, Ивайло Московски и Николай Нанков след тежката злополука край Своге. Радостно е, че им се дават положителни оценки, само че политическата отговорност би трябвало да се понесе, безапелационен беше Борисов.

Кандидатурите за нови министри ще бъдат импортирани в Народното събрание в четвъртък. Премиерът изрази вяра, че ръководителите на парламентарните групи на ГЕРБ – Цветан Цветанов и на „Обединени патриоти“ – Волен Сидеров, ще обезпечат болшинство за одобряването им.



 Петима от наркобандитите бяха арестувани в покрайнините на София към 22 ч в събота. Към момента задържаните от групата са осем, заяви основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов. Младен Маринов е роден е на 21 ноември 1971 година в Тетевен. Завършил е Академията на Министерство на вътрешните работи през 1991 година През 1997 година получава магистърска степен от Висшия институт за подготовка на офицери и научноизследователска активност – Министерство на вътрешните работи. През 2005 година се дипломира по компетентност право в Юридическия Факултет при УНСС. На работа в Министерство на вътрешните работи е от 1991 година През 1997 е назначен на офицерска служба в отдел „ Охранителна полиция “ при Столична дирекция на вътрешните работи, а от юни 2013 година заема длъжността заместник-директор на Столична дирекция на вътрешните работи. С декрет на президента на Република България Румен Радев от 9 май 2017 година е назначен за основен секретар на Министерството на вътрешните работи.

 александър манолев Александър Манолев е роден на 28 април 1976 година в Кулата. Завършил е Професионалната гимназия по стопанска система и туризъм „ Проф. доктор Асен Златаров “ в гр. Петрич с профил „ Счетоводство и надзор “. Получава висшето си обучение в Лондонския академични лицей, Англия. Започва професионалната си кариера в Националното съдружие на общините на Република България, където дава отговор за подготовката на планове за европейско финансиране. Работил е в региона на маркетинга и е заемал позиции на приблизително и висше управническо равнище в редица компании. Назначен за заместник-министър на туризма във второто държавно управление с министър-председател Бойко Борисов. През 2016 година поема ръководството на Държавната организация за метрологичен и механически контрол. На изключителните парламентарни избори през 2017 година е номиниран за депутат от общинската конструкция на Политическа партия ГЕРБ в Сандански. На извършения избор на 26 март 2017 година получава 6 703 преференциални гласа, което го подрежда на трето място в цялата страна по получени преференции (след водачите на двете партии Бойко Борисов и Корнелия Нинова). Назначен за заместник-министър на стопанската система на Република България на 9 май 2017 година

 2781 Петя Аврамова е родена на 29 май 1963. Народен представител от 42-ото, 43-ото и 44-ото Народно заседание. Председател на Общински съвет Враца (2011-2013 г.) Заместник-кмет по устройство на територията, общинска благосъстоятелност, строителство и екология на Община Враца (2009-2011 г.).

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР