Досегашният директор на Медицинския колеж при МУ – Пловдив доц.

...
Досегашният директор на Медицинския колеж при МУ – Пловдив доц.
Коментари Харесай

Доц. Мария Божкова остава начело на Медицинския колеж при МУ – Пловдив

Досегашният шеф на Медицинския лицей при МУ – Пловдив доцент Мария Божкова бе избрана отново на поста на извършеното преди дни Общо заседание на колежа. Кандидатурата ѝ бе гласувана скрито, като тя получи 47 гласа „ за “ и един „ срещу “. Това оповестиха от висшето образователно заведение.

На съвещанието публични посетители бяха проф. доктор Мариана Мурджева, дм, мзм – ректор на МУ – Пловдив, и проф. доктор Благой Маринов, дм – зам.-ректор по научноизследователска активност.

В отправеното одобрение към членовете на Общото заседание от името на ректорското управление на МУ – Пловдив проф. Мурджева даде позитивна оценка за развиването на Колежа през миналия 4-годишен интервал, за постигнатите триумфи и за умелото ръководство на доцент Мария Божкова, дм, като доскорошен шеф на МК. Проф. Маринов акцентира приноса на преподавателите в МК за развиването на научната активност.

С безапелационно болшинство беше избран отново и ръководителят на Общото заседание на Медицински лицей проф. доктор Николета Трайкова, дм.

Съобразно наредбите на ЗВО и ПУДМУ-Пловдив изборът е законен и закономерен, прецизират от вуза и пожелават на новия-стар шеф на колежа

здраве, сполучлив втори мандат като шеф на Медицински лицей, градивно ръководство и задоволство от поддръжката на академичната общественост на Медицински лицей и на Медицински университет – Пловдив.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР