Досега за Елизабет Живкова – дъщеря на Владимир Живков не

...
Досега за Елизабет Живкова – дъщеря на Владимир Живков не
Коментари Харесай

Разкриха тайната внучка на Тодор Живков! СНИМКА

Досега за Елизабет Живкова – щерка на Владимир Живков не се знаеше нищо. За първи път „ България Днес “ разгласява фотоси на 27-годишната хубавица. Най-големият подарък, който получи за рождения си ден е предлагането за брак от приятеля си италианец, чието име към този момент се пази в загадка. В момента Елизабет живее в Италия и работи за фешън къща там.

Момичето е щерка от втория брак на Владимир Живков след Маруся – Валя. За Елизабет и Тодор се знае малко, защото са отвън обсега на общественото внимание. От вуйна си Жени Елизабет наследява пристрастеността си към модата. Завършила е Американския лицей в София. След това отпътува за Лондон, където е призната да следва фешън дизайн в лондонския филиал на влиятелния институт Марангони. Благодарение на качествата си Живкова е видяна от международна дизайнерска къща и съумява да изкара стаж при Алекзандър Маккуин.

Мнозина са уверени, че Елизабет ще пожъне изключителни триумфи в стилния отрасъл. Участвала е в Американската седмица на модата – нещо нечувано до момента от българска страна.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР