Досега президент не е налагал вето върху закона за държавния

...
Досега президент не е налагал вето върху закона за държавния
Коментари Харесай

Президентът: Вето върху бюджета, ако политиците не озаптят финансовия минитър

Досега президент не е налагал несъгласие върху закона за държавния бюджет, само че в случай че Народното събрание не озапти министъра на финансите, не изключвам и подобен вид. Това разгласи пред публицисти през днешния ден в Бургас президентът Румен Радев. Държавният глава дефинира дейностите на Асен Василев като случки и прикани всички рационални и рационални политици от всички партии да ги пресекат.

Лалка Димитрова с детайлностите:

Недопустимо е и желанието на министъра на финансите за разпродаване на Държавния аграрен фонд, съобщи президентът. ази земя, акцентира той, е стратегически запас и не може да бъде пиляна поради настоящи бюджетни потребности, нито да служи като отплата за невъзможността да се ръководят държавните финанси.

Румен Радев насочи признателност към всички екипи и звена на Българската войска и доброволци за преодоляване на тежката обстановката, " които не чакаха инструкции от изпадналата в ступор страна, а взеха в свои ръце самодейността за справяне с тежкото състояние ".

Държавният глава дойде в Бургас, с цел да разгласи началото на 21-вото издание на благотворителната самодейност „ Българската Коледа ", която се организира под неговия патронаж и е в поддръжка на деца, нуждаещи се от диагностика, лекуване и рехабилитация.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР