Досега OUKITEL представи два смартфона с мощна 10 000 mAh

...
Досега OUKITEL представи два смартфона с мощна 10 000 mAh
Коментари Харесай

Първа информация за смартфона OUKITEL WP2

Досега OUKITEL показа два смарт телефона с мощна 10 000 mAh батерия. Това са K10000 MAX и телефона от висок клас WP5000. Но към сегашен ден фабриката на OUKITEL е по-зряла, а производителят разгласи, че стартира производството на новия предпазен смарт телефон OUKITEL WP2 с мощна акумулаторна батерия. Новият WP2 в действителност е усъвършенствана версия на OUKITEL K10000 Max. Но със отбрана от клас IP68 – водоустойчив корпус, устойчив на прахуляк, удари и трептения.

OUKITEL WP2 ще има екран, предпазен с химически закаленото стъкло Corning Gorilla Glass. Допълнително към IP68 стандарта, в новия телефон е употребен ебонит и гъвкаво полиетиленово лепило, което обезпечава изключителна резистентност на структурата. Видеото по-долу демонстрира устойчивостта на WP2 на вода, прахуляк и удари. Смартфонът WP2 може в действителност прелестно да изненада потребителите със своите характерности и издръжливост.



Като смарт телефон, особено създаден за запалянковци, куриери, леководолази и други, WP2 има всичко належащо за оцеляване в тежки условия. Според екипа на OUKITEL, смарт телефонът WP2 би трябвало да излезе на пазара в края на месец август тази година. А напълно скоро в уеб страницата на OUKITEL ще бъде оповестена по-подробна информация.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР