Досъдебно производство за нанасяне на телесна повреда на служител на

...
Досъдебно производство за нанасяне на телесна повреда на служител на
Коментари Харесай

Шофьор на товарен автомобил удари пожарникар в Монтанско

Досъдебно произвеждане за нанасяне на телесна щета на чиновник на РДПБЗН Монтана е формирано, откакто лидер на товарен автомобил му нанесъл удар с пестник при осъществяване на отводнителни действия.

На 04.12.2023 година в 10,40 ч. в с. Замфирово екип на РДПБЗН Монтана в състав от двама чиновници правили отводняване с помпа на наводнено мазе на частен парцел.

При осъществяване на служебните им отговорности към тях се доближил товарен автомобил „ Мерцедес С " със софийска регистрация, ръководен от 73-годишен гражданин на селото.

Въпреки жестовете и виковете на чиновниците лидерът не спрял автомобила и бутнал част от техниката, ситуирана на пътното платно. Впоследствие той спрял товарния автомобил, слязъл от него и нанесъл удари в региона на главата с пестник на единия чиновник.

По случая са снети сведения от потърпевшия и формирано досъдебно произвеждане по член 131, алинея 1, т. 1 и т. 12 от Наказателен кодекс.

Водачът на товарния автомобил не е арестуван заради медицински аргументи. Работата по случая продължава районно управление (на МВР) Берковица.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР