Досъдебно производство е образувано срещу пияния 61-годишен, шофирал вчера рисково

...
Досъдебно производство е образувано срещу пияния 61-годишен, шофирал вчера рисково
Коментари Харесай

Взеха книжката пияния шофьор с клипа от Хасково

Досъдебно произвеждане е формирано против пияния 61-годишен, карал през вчерашния ден рисково за останалите участници в придвижването Фолксваген-а си по пътя от с. Манастир в посока Хасково. Производството се следи от районната прокуратура, осведомят от държавното обвиняване.

Началникът на „ Пътна полиция “ в Хасково Димо Чобанов заяви детайлностите. Около 15.30 ч. през вчерашния ден на тел. 112 е признат сигнал от пътуващи за движещата се рисково кола. Те снимали и, от които е видно, че фолксвагенът на няколко пъти навлиза в насрещното, с което принуждава водачи на коли там да влязат в канавката, с цел да избегнат преден удар.

Клиповете, оповестени в хасковски групи на обществената мрежа, провокираха десетки гневни мнения.

Униформените разкрили колата паркирана пред жилищен блок в Хасково, а 61-годишният и водач намерили да спи в жилището си. 2.61 промила алкохол е отчел дрегерът, заяви началникът на „ Пътна полиция “ в Хасково Димо Чобанов. Шофьорът е отказал кръвна проба. Съставени са му два акта по ЗДвП, като книжката му е отнета, а регистрацията на колата му- прекъсната, добави Чобанов. Той посочи, че мъжът не е арестуван поради здравословен проблем. Към момента няма данни той да е правил други нарушавания на пътя или да има престъпни регистрации.

Вече са издирени и разпитани очевидците. Видеозапис от рисковото придвижване на автомобила е привързан по досъдебното произвеждане. Действията по следствието не престават под надзора на Районна прокуратура-Хасково.
През последните дни в района са арестувани още един пийнал и двама дрогирани водачи, допълват от полицията.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР