Дори и да сте естествен флирт, знанието кои са най-големите

...
Дори и да сте естествен флирт, знанието кои са най-големите
Коментари Харесай

Какво възбужда мъжете най-много?

Дори и да сте натурален флирт, знанието кои са най-големите безредици за мъжете може да ви помогне да го съборите. Разбира се, можете да разчитате на инстинктивния си сексапил, колкото желаете, само че когато разберете тъкмо какво търси той, бъдете подготвени за напълно ново равнище на хваление.

Наистина ли мъжете харесват тези високи токчета и червени червила, или всички те са за този натурален тип? Харесват ли момиче, което се майтапи тъкмо като момчетата, или мъжете търсят някой, който постоянно облича Gucci и носи най-хубавите чанти на Michael Kors? Въпреки че се допуска, че те са неусложнения пол, когато става въпрос за това, което желаят от една жена, има всевъзможни затруднения в играта.

Нека да разгледаме най-голямото възбуждение за мъжете, с цел да можете да получите това внимание, което желаете.Когато говорите за най-големите безредици за момчета, няма един размер, който да пасва на всички. Някои може да харесват сътрудниците си ниски, други може да ги харесват високи. Всички сме виждали по какъв начин високите токчета могат да създадат една жена да наподобява по-примамлива, само че също по този начин сме срещали най-малко един човек, който избира партньорката му да носи необятни дънки, в сравнение с рокля.

 infomax-logo-50-15-HW

Какво възбужда мъжете най-вече?

Науката споделя, че мъжете избират дами с ниско съответствие на талията към ханша

 мъжете какво възбужда мъжете най-вече? фотография: pinterest

Нека да стартираме нещата с куп неща за науката и биологията. Според изследвания мъжете избират дами с ниско съответствие на талията към бедрата, тъй като това е сигнал за здраве и плодовитост или младост. И в случай че си мислите, че това е обвързвано с непрекъснатите образни изображения, които ни дават, които значат хубост и прелест, други изследвания демонстрират, че слепите мъже също избират ниско съответствие на талията към ханша, за предпочитане 0,7. Въпреки това, това не значи, че всеки мъж търси това. Както споменахме преди, най-големите безредици за момчетата се трансформират с всеки човек, който попитате.

Махни тази алена рокля

 мъжете какво възбужда мъжете най-вече? фотография: pinterest

Проучванията демонстрират, че носенето на аления цвят ще ви направи по-привлекателни за мъжете, а работи и противоположното. Визуалната прелест играе огромна роля, когато става дума за най-голямото възбуждане на момчетата, тъй че е много явно по какъв начин носенето на прелъстителен цвят може да бъде тъкмо това, от което се нуждаете.

Разбира се, това не значи, че излизате напълно с червени обувки, алено червило и алена рокля! Не желаете да изглеждате като светофар, тъй че не забравяйте да го запазите елегантно. Въпреки че сме съвсем сигурни, че нямате потребност да ви споделяме това, към този момент сте възнамерявали най-хубавото облекло за среща.

Едно от най-възбуждащите мъже: вашият мирис!

 мъжете какво възбужда мъжете най-вече? фотография: pinterest

Обзалагам се, че не сте очаквали това, нали? Според изследвания мъжете могат да бъдат привлечени от дами, които имат мечтан мирис и даже допускат, че естественият мирис на дамата е прелъстителен за мъжа. Ако имате този присъщ мирис за вас, той освен ще обръща глава всякога, когато минете около него, само че също по този начин ще му се припомня за вас всякога, когато помирише нещо сходно.

Направете първия ход

Изминахме дълъг път от играта за запознанства от началото на 2000-те, когато съвсем постоянно се очакваше мъжете да създадат първата крачка. Въпреки това дамите, които вършат първата крачка, към момента не са толкоз постоянно срещани, колкото би трябвало да бъдат.

Малко руж, малко червило и сте подготвени

 мъжете какво възбужда мъжете най-вече? фотография: pinterest

Това на процедура значи, че момчетата копаят естествения тип или външния тип с невисок грим доста повече, в сравнение с целият тип. Според изследвания дамите постоянно надценяват смисъла на козметиката, когато се пробват да наподобяват привлекателни, и това в действителност може да работи срещу тях, когато се пробват да съблазнят мъжете.

Малко деколте

Говорихме много за това по какъв начин най-голямото възбуждение за мъжете постоянно може да зависи от това какво намират за привлекателно. От друга страна, ние също сме съвсем сигурни, че хетеросексуалните мъже могат единомислещо да се съгласят, че са необикновено привлечени от деколтето.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР