Дори да си богат и известен, нищо не те застрахова

...
Дори да си богат и известен, нищо не те застрахова
Коментари Харесай

Шампион от UFC: Годеницата ми се оказа омъжена за друг

Дори да си богат и прочут, нищо не те застрахова от неуспех на любовния фронт. В това се убеди от първа ръка първенецът от UFC Алекс Перейра.

Той се оплака, че се е разделил с годеницата си Мерл Кристин. Причината - хубавицата в действителност крила, че към момента е омъжена за различен.

" Малко е мъчно да приказвам за това, тъй като към този момент изтрих този човек от живота си. Бих желал да помоля моите почитатели също да я изтрият от живота си. Това беше човек, на който имах вяра, настаних я в къщата си при моето семейство ", съобщи огорченият Перейра.

Самата Кристин, която води ММА подкаст, дефинира изказванията му като " смешни ". " Невероятни измислици. Как бих могла да се преместя в Щатите, в случай че към момента съм омъжена? "

От своя страна боецът разгласява текстови известия сред двамата. Той добави, че към този момент няколко дни беседва със брачна половинка на Мерл и е наясно на какво е способна. " Атакува ме физически, с цел да ме предизвика да й отговоря. Но не получи това, което искаше ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР