Дори да не се променя курса на лева към еврото,

...
Дори да не се променя курса на лева към еврото,
Коментари Харесай

Ренета Инджова: От борба „за“ и „против“ валутния борд, всички може да се окажат зад борда

Дори да не се трансформира курса на лв. към еврото, опасенията на хората за спестяванията им остават, има опция обстановката да прерасне в суматоха. Тези неща законотворецът трябваше да ги има в поради, когато променяше закона. Фактът, че се прави това упражнение, демонстрира, че властниците са решили да поиграят един различен тип хазартна игра. Ако стартира в този момент едно превръщане на левовете, ще е една игра, която е преференциална за бизнеса, банкерите и властта, само че не и за елементарните хора. Това съобщи някогашният длъжностен министър председател Ренета Инджова в ефира на БТВ.

"Онова, което в петък бе признато, е нещо, което обслужва едни характерни ползи да си поиграем малко на
хазарт. Играенето на хазарт от небогати хора обаче води до провал ", предвижда тя.

Иван Костов: Президентът доста се е объркал

„ Каквито и придвижвания да се правят, те ще бъдат все основаване на тласъци и претекстове за продължение на тази игра. Хазартът ще го продължим, тъй като популацията обича да играе, а пък в този момент му стопираха играта. Те го тласкат да отиде да поиграе на нещо друго “, разяснява Ренета Инджова.

Бившият длъжностен министър председател съобщи, че валутният ръб е играл ролята на усмирителна риза. Инджова предизвести да не стане по този начин, че от битка „ за “ и „ срещу “ борда, най-после „ всички да се окажат зад борда “.

На въпрос по какъв начин Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от се е трансформирал в една от най-влиятелните фигури в българския стопански живот, Ренета Инджова съобщи, че чадърът над него е сгънат от този, който го държи. „ Чадърът в никакъв случай не го държи този, който върви. Този, който го държи, споделя: „ Стига толкоз, купонът свърши “, сподели тя, допълвайки, че става въпрос за промяна на местата в тази сфера.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР