Дорева ми се като, разбрах, че съм измамена със 700

...
Дорева ми се като, разбрах, че съм измамена със 700
Коментари Харесай

Милена: Дорева ми се, като разбрах, че са ме оскубали със 700 евро, и пак продължават мизерниците!

" Дорева ми се като, разбрах, че съм излъгана със 700 евро! А може и още да са, само че единствено за толкоз разбрах. Сутринта видях, че от картата ми са отишли 29 евро, несъмнено, направи ми усещане, че сумата не е в лв., само че нищо. И след това взех решение да си направя обзор на транзакциите. И хоп, Измамена съм! ".

Това показа пред „ България Днес “ рок лъвицата Милена Славова. При регистрация в задграничен уебсайт тя вкарва имената си, както и информация за картата, с цел да заплати автоматизирано поръчката си. Без да разбере обаче задейства месечен абонамент към изцяло чужд уебсайт, който всяко пето число от месеца й дърпа по 29 евро. От банката й споделили, че могат да върнат парите единствено в случай че са изтекли не повече от 45 дни, само че в последна сметка са минали 2 години.

" След няколко срещи с хора от банката се стигна до това да ми ги възстановят “, споделя Милена. " Пълно е с измамници! Много внимавайте, не кликвайте където и да е,  в случай че не сте наясно “, посъветва хората Милена Славова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР