Донякъде очаквано, донякъде и не чак толкова, Monster: The Jeffrey

...
Донякъде очаквано, донякъде и не чак толкова, Monster: The Jeffrey
Коментари Харесай

Серийните убийци ще продължат да превземат Netflix

Донякъде предстоящо, ненапълно и не чак толкоз, Monster: The Jeffrey Dahmer Story се оказа същинско попадение за Netflix, когато приказваме за зрителски интерес.
 Mr. Harrigan's Phone, Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes, Luckiest Girl Alive и новите филми и сериали на Netflix през октомври
Новите филми и сериали на Netflix през октомври

От серийни убийци до премеждията на Мила Кунис и Джесика Частейн

Да, много хора се изрече срещу сериала, тъй като им се коства излишно да бъде показвана жестокостта на хора като Джефри Дамър. Оказва се обаче, че когато става дума за пари, гледаемостта е на първо място. И това въобще не ни изненадва.

От Collider разбираме, че  ще се трансформира в поредност и ще има най-малко още два сезона. Те разбира се, няма да са ориентирани още веднъж към Дамър, а към други двама серийни убийци, които са оставили отпечатъка си в историята по някакъв метод.

Към момента не се знае кои ще са злодеите, върху които ще се концентрират идващите два сезона. Но тази вест идва на фона на успеваемостта на Monster: The Jeffrey Dahmer Story, който се чака в околните дни да доближи до 1 милиард минути гледаемост. Нещо, с което не всеки сериал на Netflix може да се похвали.
 Dahmer, Netflix и гледаемостта на сериала за Джефри Дамър
Сериалът за сериен палач, който завладя Netflix

Кръв и представление

Но пък сигурно ще има недоволни, тъй като още веднъж се слага на напред във времето моралната алтернатива при основаването на сериали за серийни убийци, основани на действителни хора, а не просто плод на въображение.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР