Донор на сперма, който има 48 деца досега и още

...
Донор на сперма, който има 48 деца досега и още
Коментари Харесай

Донор на сперма, който има 48 деца, не може да си намери приятелка

Донор на сперма, който има 48 деца до момента и още 10 или 11, които следва да бъдат родени, се бори да откри любовта на живота си – признавайки, че множеството дами губят интерес, когато схванат какво прави.

31-годишният Кайл Горди от Лос Анджелис предлага спермата си на самотни майки, лесбийски двойки и съпрузи и съпруги, които не могат да заченат лични деца. Споделя, че е решил да стане донор след ред несполучливи любовни връзки. „ Винаги съм желал да имам деца, само че доста бързо се изтощавам от една връзка “, споделя младият мъж.

Той разпространява услугите си, които са безвъзмездни, в обществените мрежи, и вместо да отиде в банка за сперма, дава материала непосредствено на дамите, написа „ Jutarnji.hr “.

Кайл Горди изяснява, че някои хора не желаят да отидат в банка за сперма, тъй като донорите там са анонимни, което значи, че новите родители няма да знаят нищо за индивида
чиито гени ще носят децата им
по тази причина се обръщат към него.

Досега, през последните 8 години, той е оказал помощ на десетки дами да станат майки, само че щедростта му коства любовния живот.

„ От 10 години нямам другарка. Винаги, първо, споделям на дамите какво върша, и в този миг те стават незаинтересовани. Те ми споделят, че схващат, че желая да оказвам помощ на дамите, само че че не желаят някой, който към този момент има деца от други дами. Не им харесва “, показва Горди.

Всичко стартира преди осем години, когато двойка лесбийки показват желанието си за дете, само че се
тормозят да вземат сперма от банка
тъй като няма да знаят нищо за историята и живота на бащата.

„ Беше им неловко, че няма да знаят нищо за биологичния татко, даже от кое място идва. Затова си говорихме и аз им споделих: „ Слушайте, аз на драго сърце ще даря спермата си, даже детето да знае кой е татко му, в случай че желае “.

След това той еякулира в чаша и им я дава. Две седмици по-късно една от двете дами му се обажда и му сподели, че е бременна и носи детето му “, оповестява „ Jutarnji.hr “.

След това Горди споделя, че от ден на ден дами стартират да се
свързват с него през интернет
„ Помогнал съм за основаването на доста фамилии, в действителност върша това, което върша, върша го съществено и изцяло гратис “, споделя той.

Кайл се е подложил на генетично проучване, тестване за полово излъчени заболявания и разбор на сперма. Освен това той не пие алкохол и се пробва да яде органични храни, с цел да подсигурява, че спермата му е в чудесно положение.

Кайл изяснява, че не взима нищо за услугите и че това, което прави, го излага на риск – защото механически той е легален татко на детето, майката може да изиска от него
да заплаща прехрана когато и да е
Бездетните фамилии го избирали поради прелестните му гени. „ Произхождам от положително семейство. Баща ми е правист, майка ми – програмистка, а дядо ми е преподавал в Калифорнийския университет в Лос Анджелис и е бил персонален другар и сътрудник на Алберт Айнщайн. Децата ще получат всички тези юридически и инженерни гени “, изяснява той.

 
Студентки събират ръчно сперма от донори в Китай
Китайците, които постоянно са успявали да изненадват света със своите неповторими изобретения, преди време още веднъж привлякоха погледите към себе си. Този път с новаторски метод за събиране на сперма от донори.

В Поднебесната империя порно филмите и списанията са към този момент демоде. Тяхното място се заема от самоотвержени и красиви труженички, които ръчно съумяват да изпълнят банките с течността на живота.

Оказва се, че след намесата на младите девойки, качеството на услугата се е подобрило, и то в пъти, написа и delo.bg.

Първата банка за сперма в света обаче е основана не в Китай, а в Япония още преди 52 години. Именно там се основава новата служба на особено подготвена асистентка, помагаща на мъжете. До решението се стига, откакто методите за дарителство се оказали незадоволително ефикасни, с цел да провокират интерес у мъжете.

За този пост аплайват най-вече студентки, които имат потребност от спомагателни приходи. Заплатата на девойките, трудещи се в този отрасъл, е към 1200 $. Тяхната задача се показва само в това да оказват помощ на донорите да свършат по-бързо в пластмасовото бурканче.

Разбира се, като всяка една работа и тази крие своите опасности. В Китай и Япония се счита, че това осъществяване на служебните задължения може да има риск за здравето, защото могат… да се претоварят ръцете.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР