Доналд Тръмп се завърна в Овалния кабинет във вторник, въпреки

...
Доналд Тръмп се завърна в Овалния кабинет във вторник, въпреки
Коментари Харесай

Пълен хаос! Мистерия с завръщането на Тръмп в Овалния кабинет

Доналд Тръмп се завърна в Овалния кабинет във вторник, макар че беше болен от Коронавирус, разкри един от най-големите му помощници - икономическият консултант Лари Кудлоу, предизвиквайки неотложен безпорядък, защото други съветници твърдяха, че президентът не е направил това, оповестява "Дейли мейл ".
Кудлоу сподели за CNBC, че президентът е взел „ спомагателни защитни ограничения “, без да посочи какви, добавяйки, че те са „ доста по-големи от просто слагане на маска “.



Само минути по-късно шефът на кабинета на Белия дом Марк Медоус съобщи, че Тръмп не е бил в Овалния кабинет, само че възнамерява да се върне по-късно в сряда.

Съветникът на Медоус и старши консултант по връзките в Белия дом Бен Уилямсън също съобщи, че Тръмп не е напускал резиденцията си.

"Докато президентът искаше да бъде в Овалния кабинет през вчерашния ден, това не се случи - той остана в резиденцията и работи от там ", туитва Уилямсън. „ Подготовката за сигурност е в ход, ако през идващите дни той се върне в Овалния кабинет. “

Всички сътрудници, които влязат в контакт с Тръмп би трябвало да носят цялостни персонални защитни средства - престилки, хирургически маски и защитни защитни очила за еднократна приложимост, разкрива отчет. Причината е, че Тръмп се третира като мощно инфектиран.

Лекарите в това време показаха опасения, че мощните стероиди, предписани на Тръмп, имат обилни странични резултати, в това число причиняване на възбуденост, фикс идея, неуравновесеност и усеща в непобедимост.

Превод и редакция: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР