Доналд Тръмп се преквалифицира! Бившият президент на САЩ става... боксов

...
Доналд Тръмп се преквалифицира! Бившият президент на САЩ става... боксов
Коментари Харесай

Доналд Тръмп стана боксов коментатор

Доналд Тръмп се преквалифицира! Бившият президент на Съединени американски щати става... боксов коментатор. На 11 септември, точно на 20-ата годишнина от едно от най-шокиращите и трагични събития в американската история - серията самоубийствени атентати против кулите близнаци в Ню Йорк, Тръмп ще бъде зад микрофона на конфликта сред Ивендър Холифийлд и Витор Белфорт.

Мачът ще се организира в осем рунда по две минути и ще се излъчва по платения канал FITE.TV. Тръмп ще бъде в ролята на гост-коментатор, а дружно с него в залата ще е синът му Доналд Тръмп-младши.

" Обичам огромните бойци и огромните борби. Очаквам да видя и двете в събота вечерта и да споделя мнението си край кръга. Не желаете да изпуснете това особено събитие ", се споделя в прессъобщение, публикувано от Тръмп.

За някогашния американски държавен глава това не е първо присъединяване в боксови събития. Той е прочут последовател на спорта. Казиното му в Атлантик Сити, Ню Джърси, нееднократно е било сцена на огромни мачове.

Битката в холивудския хотел " Семинол Хард Рок " ще бъде завръщане на кръга за 58-годишния Холифийлд. Легендата е единственият четирикратен международен първенец в тежката категория на бокса, както и единственият безспорен международен първенец по едно и също време при полутежките и тежките. Той е и бронзов медалист от олимпийските игри в Лос Анджелис през 1984 година



В срещуположния ъгъл е едно от огромните имена в смесените бойни изкуства. Бразилецът Белфорт прекара над две десетилетия в най-популярната ММА верига UFC, където има 26 победи в 41 мача. Известен с прякора си Феномена, 44-годишният войник записа 18 триумфа с нокаут.



Първоначално Белфорт трябваше да се изправи против друго боксово великолепие - Оскар де ла Оя, само че последният се болести с ковид и постъпи в болница. Звездно наличие в съботната борба във Флорида обаче няма да липсва!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР