Доналд Тръмп присъства на опелото на първата си съпруга -

...
Доналд Тръмп присъства на опелото на първата си съпруга -
Коментари Харесай

Доналд Тръмп изпрати Ивана, Мелания прости враждата и дойде на опелото

Доналд Тръмп участва на опелото на първата си брачна половинка - Ивана Тръмп, която умря преди няколко дни. Церемонията се състоя в романската католическа черква „ Сейнт Винсънт Ферер”, в региона Ъпър ийст сайд на Манхатън, на 20 юли.

С него на погребалната работа бяха актуалната му брачна половинка – Мелания, и синът им -16-годишният Барън, както и трите деца на Тръмп от брака му с Ивана - Иванка, Доналд-младши и Ерик, съпроводени от техните фамилии. Интересен факт по отношение на погребението беше и появяването на Тифани Тръмп - дъщерята на Доналд от брака му с модела Марла Мейпълс, която също почете събитието. Именно аферата на Тръмп с Марла стана мотив бизнесдамата Ивана да реши да се разведе с него през 1993 година



Впечатление на наблюдаващите направи високият растеж на Барън, който се извисяваше над многолюдното си семейство, като очевидно към този момент надминава доста по растеж татко си, както и майка си, която е някогашен модел от Словения.



Голямата изненада на церемонията пристигна точно от нея, защото никой не очакваше, че Мелания ще се появи на опелото. Още повече, че единствено ден преди този момент бе обявено, че тя няма да участва на изпращането на първата брачна половинка на Доналд Тръмп.

Мелания и Ивана са врагове, откогато Доналд подписа брак с хубавата словенка. Враждата сред двете доближава връх, когато през 2017 година Ивана обществено се обявяма за същинската първа дама. „ Мелания, не желая да провокирам ревнивост или нещо сходно, тъй като аз съм първата и същинска брачна половинка на Тръмп. Аз съм същинската първа дама! “, споделя Ивана по време на изявление за Good Morning America.



Това изказване вбесява Мелания и тя бързо излиза с изказване посредством собствен представител, в което нарира Ивана „ търсеща внимание “. „ Очевидно това изявление на първата брачна половинка на Доналд Тръмп няма смисъл. Това е просто търсене на внимание и себелюбив шум”, отвръща на удара тогава Мелания.

Независимо от това обаче, факт е, че тя пристигна да се сбогува и от самото начало на погребалната церемонията бе неразделно до Доналд и децата му от първия му брак, демонстрирайки поддръжката си в този тежък за тях миг. Особено мощна е благосклонността ѝ към Иванка, с която, колкото и да е необичайно, Мелания съумява да построи доста топли връзки.



Припомняме, че 73-годишната Ивана Тръмп умря ненадейно в жилището си в Манхатън на 15 юли, а малко по-късно управляващите оповестиха, че кончината ѝ е настъпила от пострадвания вследствие на рухване от стълбите.

Ивана и Доналд бяха женени от 1977 година до 1992 година Тя участваше в бизнеса на Доналд и управляваше едно от казината му в Атлантик сити. В последно време Ивана и Доналд бяха възобновили другарските си връзки, макар грозния бракоразвод сред тях.



По мотив гибелта на някогашната си жена Доналд Тръмп направи изказване в обществена платформа Truth, къдет написа: „ Много съм тъжен да оповестя на всички, които я обичаха, а има доста, че Ивана Тръмп умря в дома си в Ню Йорк “, написа той същия ден. „ Тя беше прелестна, красива и невероятна жена, която водеше страховит и въодушевяващ живот. Нейната горделивост и наслада бяха трите й деца Доналд младши, Иванка и Ерик. Тя беше толкоз горда с тях, както всички ние бяхме толкоз горди с нея. Почивай в мир Ивана!” написа той в умозаключение, като загатна трите си деца, родени от брака му с Ивана.

Самата Иванка направи лично изказване в Инстаграм, като разгласи, че е „ с разрушено сърце “ от гибелта на майка си. Тя написа: „ Мама беше брилянтна, очарователна, буйна и занимателна. Тя показва мощ, непримиримост и увереност във всяко свое деяние. Тя живееше пълноценно - в никакъв случай не пропускаше опцията да се смее и танцува. Тя ще ми липсва вечно и постоянно ще вардя загатна за нея жив в сърцeтo си.”




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР