Доналд Тръмп отказа да признае резултата от изборите, а вместо

...
Доналд Тръмп отказа да признае резултата от изборите, а вместо
Коментари Харесай

Тръмп отхвърли резултатите, отиде да играе голф и ``завърши`` като восъчна фигура в ``Мадам Тюсо`` |

Доналд Тръмп отхвърли да признае резултата от изборите, а вместо това в писмена позиция съобщи, че спечелилият в тях Джо Байдън " бърза неправилно да се разгласи за спечелилия " и назова съревнованието " надалеч от привършване ". Президентът, изгубил борбата за преизбирането си, отиде да играе голф в клуба си във Вирджиния, а Белият дом потъна в безмълвие.

Докато международните водачи изпращаха поздравления за избирането на 46-ия президент на Съединените американски щати Джо Байдън, Тръмп заплашва със правосъдни каузи и твърди, че изборите не са били почтени, само че не показва нарушавания, нито доказателства.

Не очаквайте президентът Тръмп да одобри действителността и да признае резултатите скоро - поучава източник от екипа на Тръмп, потърсен от публицист от CNN за коментар за държанието да президента. Според източника Тръмп е наскърбен и " се хваща за всяка сламка ", с цел да потвърди, че не е изгубил. Възможно е той в никакъв случай да не одобри действителността - позволява източникът.

В този подтекст надали е изненадващо, че президентът Тръмп няма никакво желание да предложения новоизбрания си правоприемник Джо Байдън в Белия дом през идващите дни. Президентът Тръмп няма такива проекти, споделя източник, представен от CNN. Традиционно такава намира се състои в Овалния кабинет сред отиващия си и поемащия поста президент. Самият Тръмп бе посетител на Барак Обама на 10 ноември 2016 година и постоянно припомня за тази среща, когато президентът Обама му е споделил значима информация за Северна Корея.

Поведението на президента Тръмп провокира отзив оттатък океана и музея на восъчните фигури " Мадам Тюсо " в Лондон реши да " преоблече " восъчната фигура на политика и да го покаже в ролята, която самичък той избра да играе в последните си дни на настоящ президент - като просто някой, който играе голф. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР