Доналд Тръмп обяви новият министър на отбраната, това е Патрик

...
Доналд Тръмп обяви новият министър на отбраната, това е Патрик
Коментари Харесай

Тръмп обяви кой е новият министър на отбраната

Доналд Тръмп разгласи новият министър на защитата, това е Патрик Шанахан, след оставката на Джимс Матис, написа американският президент в Туитър.

" За мен е наслаждение да оповестя, че нашият доста надарен заместник-министър на защитата Патрик Шанахан ще поеме поста на настоящ министър на защитата, стартира на 1 януари 2019 година Патрик има дълъг лист от достижения, до момента в който служи като заместител, а преди този момент и Боинг. Той ще бъде страховит, " изясни Тръмп.

" Току-що имах дълъг и работлив диалог с президента Ердоган. Обсъдихме ДАЕШ, нашето взаимно присъединяване в Сирия и бавното и високо координирано евакуиране на американските войски от региона. След доста години те се връщат вкъщи. Обсъдихме и мощно разширената търговия ", добави той.

Вчера основният политик в президентската администрация, Брет Макгърк подаде оставка. Той е несъгласен с решението на президента Съединени американски щати да се изтеглят от Сирия.

Оставката на Брет Макгърк е два дни, откакто Матис също се отдръпна от поста си в символ на митинг против решението на Тръмп. Макгърк бе специфичният делегат на Съединени американски щати в интернационалната коалиция против групировката " Ислямска страна ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР